3 liter zsírral töltette fel a fenekét Rodrigo Alves: Fotó!

Forrás: Northfoto -
zsírleszívás fotó Ken baba Rodrigo Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élő Ken baba újabb beavatkozással ajándékozta meg magát, hogy még tökéletesebb legyen a teste. Ezúttal 3 liter zsírt töltetett a fenekébe. 

Rodrigo Alves neve sokaknak ismerős lehet, hiszen a fiatal férfi már 100 milliónál is többet költött magára annak érdekében, hogy úgy nézzen ki mint Barbie kedvese, Ken. Sokkal magabiztosabbnak és boldogabbnak vallja magát a férfi most, hogy átesett körülbelül a 42. plasztikai műtétjén.

Rodrigo Alves, egy korábbi plasztikai műtéte után Forrás: Northfoto

Ugyan volt már életveszélyben is az átalakítások miatt, és azt is bevallotta, hogy akadtak olyan operációk, amiket ma már megbánt, ám ettől függetlenül újabb műtétre adta a fejét. Ezúttal 3 liter zsírt fecskendeztetett a fenekébe, amit a teste egyéb pontjairól szívtak le a szakemberek.

Végre elérte az álomkülsejét Rodrigo Alves Forrás: Instagram/Rodrigo Alves

A hátsója így most kerekebb, mint Kim Kardashiannak, bár nagyjából olyan foltos is, mint egy bocié. A fenék-beavatkozásról készült fotót itt tudod megtekinteni.

Már megszólalásig hasonlít Kenre Forrás: Northfoto

Így nézett ki Melania Trump, mielőtt szétműttette az arcát

Melania Trump rengeteg plasztikai műtétjéről is híres. A legtöbb operációt az arcán végeztette el. Az új first lady szép nő volt, ő azonban nem volt megelégedve a külsejével. Előtte - utána fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.