Bálint Ádám háromgyermekes apukaként mesél a családi életről

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Bálint Ádám családi élet ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Ádámék gyönyörű kislányuknak szerettek volna adni egy kistesót, de rögtön kettőt is sikerült. A színésznek ikrei születtek, ami eleinte hatalmas riadalmat okozott. Mostanra azonban már helyreállt a rend, a háromgyermekes apuka pedig elmesélte, milyen az életük nagycsaládosként.

Nagyon meglepődött Bálint Ádám, amikor kiderült, kétéves lányuk mellé egyből két baba érkezik hozzájuk. Azt hitték, nem marad majd idejük semmire és nem lesz elég pénzük sem, de a kezdeti ijedtséget hamar legyőzte a boldogság, na meg az a jól kialakított rendszer, amiben a babák születése óta élnek.

Bálint Ádám családi életéről mesélt Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"Nagy kő esett le a szívünkről. Három hónap után kijelenthetjük, sokkal könnyebb a babázás, mint gondoltuk" - mondta Ádám a Story Magazinnak. Persze ezt a megnyugvást sok álmatlan éjszaka előzte meg, és sok kísérlet, mire rájöttek, hogyan tudják a leghatékonyabban ellátni az ikreket és lányukat.

"Kísérletezéseink eredménye: immár minden gyerek békésen átalussza az éjszakát éjféltől reggel nyolcig" - árulta el Ádám. Szerencsére nagylányuk, Izabell is hamar elfogadta a helyzetet, bár eleinte dühös volt a szüleire.

Eleinte kissé haragudott ránk, mert ráérzett, mi vagyunk a számára új viszonyok előidézői, de szerencsére akkor sem a babákra volt mérges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.