Oszter Alexandra eltiltotta a nagyszülőktől a fiát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Oszter Alexandra család viszony Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre jobban kezdenek elfajulni az érzelmek az Oszter-családban. Kiderült, hogy a híres nagyszülők már hónapok óta nem láthatják az unokájukat. 

Oszter Sándor családjában valószínűleg már egy ideje háborúk dúlnak, ugyanis a lánya, Alexandra korábban a közösségi oldalán is beszólt a szüleinek, most pedig már azt is tudjuk, hogy teljesen elhatárolódott az édesapjától.

A színész, illetve a felesége, Failoni Donatella is rosszul viselik az események alakulását, és most azt is bevallották, hogy már

hónapok óta nem láthatták az unokájukat.

Oszter Alexandra eltiltotta 7 éves fiát a nagyszülőktől Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az édesanya szerint a kapcsolatuk akkor romlott meg Alexandrával, mikor 3 évvel ezelőtt megismerte a mostani párját, Tamást. Arról is szó esett, hogy az eltiltás hátterében Sándor alkoholrpoblémái állnak, de a színész kijelentette, hogy pont az unokája kedvéért tette le a poharat immáron 2 éve.

"Lelkileg és fizikailag is nagyon rosszul vagyok. Elvesztettem a lányomat és az unokámat is, és ez szörnyű érzés" - vallotta be az édesanya.

Azt is elmondta, hogy szerinte Tamás befolyásolja Alexandrát. Donatella nagyon bízik abban, hogy a lánya egyszer felébred ebből az álomból, és visszaállhat a családi béke - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.