Pataky Attila megmutatta, hol él szerelmével, Orsival: videó

ház otthon főzés trón Pataky Attila meditáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta különleges otthonát a kameráknak Pataky Attila. Az Edda frontembere csak "szeretlak"-nak hívja otthonát, ahol egy meditációs trón is helyet kapott. 

"Ez barátom csodálatos alkotása. A földi princípium a ló, az égi princípium a sólyom. Összeköti az eget és a földet. Leülsz ide, fújsz egyet, pár perc múlva megjelenik föntről és lentről a segítség. Érzel egy ilyen nagyon komoly bizsergést és feltöltődést" - mesélte Pataky Attila, amikor a Fem3 Café stábjának megmutatta otthonát, ahol szerelmével, Orsival él.

Elmesélték a falakon lévő képek történetét, ahol nemcsak műalkotások, hanem családi fotók is helyet kaptak. A ház egyik legbensőségesebb szobájában található az Edda frontemberének kristályágya. Az ebben lévő kristályok segítségével erősíti 7 csakráját.

Ezen kívül láthatták a nézők azt a falat is, melyen az Edda albumai találhatók és egy különleges kép, melyet két rajongó készített több mint 57 ezer gyöngyszemből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.