Elbűvölően néz ki Owen Wilson kislánya - a színész még soha nem találkozott vele - Fotó

fotó Owen Wilson színész kislánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színész, Owen Wilson három gyermek édesapja, mindhárom gyermek különböző személyektől született. Míg két idősebb gyermekével tartja a kapcsolatot, 2018-ban született kislányával, Lylával még soha nem találkozott. 

A világhírű színész, Owen Wilson első fia, Robert 2011-ben született, gyermeke édesanyjával, Jade Duell-lel még abban az évben szakítottak. Ezt követően beleszeretett Caroline Lindqvistbe, aki 2014-ben fiút szült neki, aki a Finn nevet kapta. Varunie Vongsvirates 2018 októberében szülte meg a színésszel közös gyermekét, Lylát, akivel azonban Wilson még eddig nem találkozott - írja a Daily Mail.

A színész úgy tűnik, hogy a jövőben sem szeretne kislányával találkozni, ugyanis lemondott a felügyeleti, illetve a láthatási jogáról is.

A pici édesanyja gyakran tölt fel Lyláról fotókat a közösségi oldalára, amelyeken jól látszik, hogy a kislány tiszta apja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.