"Keményen beütött a cucc" - ágynak esett a TV2 műsorvezetője - Fotó

fotó oltás rosszullét koronavírus Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője, Tilla Attila a közösségi oldalán számolt be arról, hogyan érzi magát, miután megkapta a koronavírus elleni harmadik oltását.

Tilla Instagram-oldalán számolt be arról, hogy megkapta a harmadik koronavírus elleni oltását, aminek sikerült rendesen ledöntenie őt a lábáról.

A mai napot végig ágyban kellett töltenie, ugyanis éjszaka remegett, reszketetett, ahogyan ő fogalmazott "minden baja volt".

"Tegnap megkaptam a 3. oltásomat, ez most Moderna volt (Az Astrák után) és keményen beütött a cucc! Éjjel remegtem, reszkettem, minden bajom volt, ma meg szinte végig fekszem. De nem baj, szépen beépül a chip,

jó lesz ez, és már kezdek is jobban lenni. Közben Belmondo filmeket nézek, és, ilyet nem csináltam 10 éve! (Felborzolt a halála, nagyon szerettem őt!)
(És milyen jó a hajam!!!)" - írta a műsorvezető az Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.