"Éljen az ifjú pár" - Kulcsár Edina és G.w.M. szerelmes fotót posztolt

párkapcsolat G.w.M szerelem Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetekben rengeteg hír szólt Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolatáról. A rapper most egy közös fotóval örvendeztette meg rajongóit.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Kulcsár Edina és Csuti januárban bejelentették, hogy válnak, majd pár nappal később az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy a szíve már másé, ugyanis összejött a népszerű rapperrel, G.w.M.-el.

A szerelmesek január 17-én vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, és bár rengeteg támadást kaptak, kitartanak egymás mellett. Edina és Csuti is megerősítették, hogy házasságuk nem G.w.M. miatt ment tönkre, Edina pedig a Life.hu-nak adott interjújában arról is beszélt, hogy áll a válás Csutival, és pontosan mi hiányzott a házasságukból.

G.w.M. most egy szerelmes közös fotót posztolt, a rajongók pedig szó szerint megvadultak a felvétel láttán, egyszerűen imádják őket.

- írták a fotó alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.