Németh Kristóf a mai napig úgy érzi, édesapja az élete része

Forrás: Life TV -
Szentendre Németh Kristóf gyász színész édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész számára feldolgozhatatlan édesapja halála. Úgy érzi, hogy az életében ő volt az a biztos pont, aki mindig mellette állt, és mindig mindenre tudta a választ.

Rendkívül szép emlékeket őriz édesapjáról Németh Kristóf, akinek a mai napig fájdalmas emlék édesapja elvesztése.

"A mai napig feldolgozhatatlan az édesapám hiánya. Úgy érzem, hogy ő volt az az ember, aki mindig, mindenre tudta a választ, aki mindig ott volt mellettem bástyaként. A nagyobbik fiamat, Lőrincet még a kezébe foghatta, majd rá pár hónapra, 89 éves korában eltávozott. Szép életet élt, 88 éves koráig szellemileg és fizikailag is aktívan, jó egészségben élte az életét"– mondta a 95.8 Sláger FM-en a színész, aki úgy érzi, édesapja a mai napig vele van.

Németh Kristóf Forrás: Life TV

"Kézzel foghatóan nincs itt, de én úgy érzem, hogy mindig velem van. Talán azért is érzem így, mert – végakaratának megfelelően – a hamvait egy olyan helyen szórtuk szét, a Kis-Svábhegy tetején, amely ikonikus hely a családunk története szempontjából. Tényleg azt érzem, hogy mindig itt, velem van" – árulta el a színész, akinek édesanyjával is szoros a köteléke.

"Bár a családommal Szentendrére költöztünk és felajánlottuk, hogy anyukám is költözzön oda, ő nem szeretett volna elköltözni. Jobban érezte magát abban a közegben, ahol eddig is élt. Olyannyira idekötnek minket az emlékek Budapestre, hogy pár havonta előfordul, – főleg, ha éjjel jövök vidékről – hogy már nem megyek haza Szentendrére, hanem itt, édesanyámnál alszom. Ő ezt azzal 'hálálta' meg, hogy a kamaszkori szobámat visszarendezte az eredeti állapotába. Ugyanazok a bútorok, könyvek fogadnak, ha itt alszom. Számomra ez fantasztikusan megható, jó felidézni, hogy itt nőttem fel, hogy itt voltunk egy család. Látni édesanyám és édesapám tárgyait a lakásban...nekem szívmelengető ez a nosztalgiázás" – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak Németh Kristóf.

A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.