G.w.M keményen beszólt Csutinak: "Pontosan tudott mindent"

https://www.facebook.com/GWMMUSIC -
Szabó András G.w.M Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban két sztárválás sokkolta a magyar közéletet. Először Horváth Gréta és Meggyes Dávid szakításától volt hangos a sajtó, majd Kulcsár Edina és Csuti házasságának vége kezdte foglalkoztatni az embereket. A téma akkor kapott igazán szárnyra, amikor az egykori szépségkirálynő bemutatta új párját.

Lassan két hónapja nem csillapodnak a kedélyek Kulcsár Edina és Csuti válása körül. Miután a modell bemutatta G.w.M-et, az új szerelmét, azóta nem csak a fiatal rapper, hanem egykori kedvese, Nagy Melanie is többször megszólalt már. Edina nemrég hosszú interjút adott a Life.hu-nak, amelyben arról beszélt, hogy a továbbiakban nem szeretné a nyilvánosság előtt intézni a magánéleti ügyeit, erre azonban úgy tűnik, szinte alig van esélye a párnak.

Nemrég ugyanis felkerült az internetre az Összezárva Hajdú Péterrel című tévéműsor legújabb ajánlója, amelyben Csuti látható. Az üzletember az előzetes szerint a most pénteken adásba kerülő epizódban őszintén beszél majd arról, hogyan élte meg a szakítást, és kiderül, mikor tudta meg, hogy vége a házasságának.

G.w.M szerint Csuti pontosan tudott mindent https://www.facebook.com/GWMMUSIC

"Ünnepekkor észrevettem egy beszélgetést a telefonjában, ami félreérthetetlen volt. Az ember bele sem gondol abba, hogy azok a megszokott dolgok, amik éveken keresztül a velejárói voltak, azok egyszer csak megszűnnek létezni"mesélte könnyek között az előzetesben az összetört szívű férj.

Erre a videóra reagált nemrég az Instagramon Kulcsár Edina új szerelme, G.w.M, aki szerint nem úgy történtek a dolgok, ahogy azt Csuti állítja:

"Nagyon remélem, egyszer mindenkinek elmúlik ez a celebségért való viszketése. Mindenkinek a békére, a harmóniában történő gyereknevelésre kellene törekedni, nem a felesleges mártir nyilvános nyálaskodásra. Nagyon uncsi már, Csuti" – fogalmazott a rapper a Ripost szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.