Bebukta lakáshitelét Rákóczi Feri: albérletben lakik a rádiós és családja

Fotó: Polyák Attila - Origo -
lakáshitel hitel rádió Rádió 1 albérlet svájci frank Velencei-tó Rákóczi Feri
Rákóczi Feri is egyike volt azoknak, akik svájci frank alapú hitelből vették meg a saját lakásukat.

Rákóczi Feri a gyermekei születése előtt költözött feleségével saját otthonba. Miközben a rádiós kedvese nem ragaszkodott a lakásvásárláshoz, mégis belevágtak ebbe a nagy vállalkozásba. Hamar kiderült, hogy nagyobb szabadságra, több zöld területre vágynak, ezért nyaranta pár hónapra leköltöztek a Velencei-tó partjára.

Babukta lakáshitelét és azóta albérletben él Rákóczi Feri Fotó: Polyák Attila - Origo

Egy ideig fenn is tudták tartani a kétlaki életet, mindaddig amíg a svájci frank alapú hitelek törlesztője nem emelkedett az egekbe. Rákóczi Feri utánaszámolt, és kiderült számára, hogy a többszörösére nőtt részlet mellett nem éri meg fenntartani a saját lakásukat, ezért úgy döntöttek, eladják a családi fészket.

Elindították a hitelszerződés felbontását, meghirdették a lakást, ám a banki tartozás majdnem a lakás teljes árát elvitte, szinte lenullázták magukat – mesélte Feri az Összezárva legutóbbi adásában.

Feri és családja azóta albérletben lakik a Velencei-tó partján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.