Nehéz gyermekkoráról vallott az énekesnő: ilyen egy alkoholista anya mellett felnőni

Forrás: AFP -
Boggie Csemer Boglárka gyermekkor alkoholista anya alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csemer Boglárka, művésznevén Boggie először beszélt arról, hogy édesanyja alkoholizmusa hogyan nehezítette meg gyermekkorát.

Csemer Bogit még 2015-ben ismerte meg az ország, miután megnyerte A Dalt, és ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekesnő most először beszélt nehéz múltjáról, és alkoholista édesanyjáról egy TEDx-előadáson.

Boggie Forrás: AFP

"Hatéves vagyok, amikor hazaérek. Arra számítok, hogy anyuval közösen becsomagolunk a másnapi osztálykirándulásra. De anyu annyira részeg, hogy hiába bökdösöm, ébresztgetem, semmire sem reagál. Gyereklelkemmel egyszer csak felfogom, hogy nincs mese: egyedül kell bepakolnom. De mi kell egy bőröndbe? Fogkefe, bugyi... és ekkor segít a nővérem, akivel mindig számíthatunk egymásra..." – idézte fel Boggie az egyik, édesanyjával közös elmlékét. Ekkor kezdte ignorálni anyját, és innentől nem szólt hozzá többé.

"Megtört az összes bizalmam anyámban. Végérvényesen eltávolodtam tőle, minden szeretetem apámnak adtam" - folytatta. Hozzátette, hogy ettől kezdve csupán édesapjára tekintett szülőként.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy előforult, hogy édesanyja a szeme láttára lopott a boltban, de olyan is volt, hogy a nő rájuk törte az ajtót dühében, ha elvonási tünetei voltak - írja a Bors.

Az énekesnő ma boldog és kiegyensúlyozott, de korábban már őszintén tudott arról is beszélni, hogy 18 év és két gyermek után a férjével is újra vissza kell találniuk egymáshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.