2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Horváth Gréta kisfia őszintén elmondta, mit gondol édesanyja új pasijáról

Forrás: Horváth Gréta/Instagram -
Horváth Gréta Horváth Gréta új párja Filip szerelem Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta nem igazán találta a helyét azután, hogy férje, Meggyes Dávid szakított vele idén év elején. Az egykori tévésztár és influenszer azonban most boldogabb, mint valaha, ugyanis ismét szerelmes.

Gréta a napokban saját közösségi oldalán mutatta meg új párját, pontosabban csak részleteket láthatnak a rajongók a férfiból. Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplőjének új szerelme ugyanis nincs fent egyik közösségi médiás oldalon sem és nem is szeretne szerepelni. Gréta tiszteletben tartja a férfi kérését, és örül annak, hogy hosszú idő után végre ismét lehet magánélete.

Forrás: Horváth Gréta/Instagram

Dúl a szerelem, ezt pedig mi sem illusztrálja jobban, mint hogy Gréta már bemutatta kedvesét kisfiának, Filipnek. A gyermek pedig nem rejtette véka alá a véleményét, és őszintén megmondta, mit gondol anyukája választottjáról.

Gréta az Instagramon csak korlátozott ideig elérhető storyjában mesélte el, hogy Filipnek szimpatikus a férfi, kedveli is, főleg azért, mert anyukáját teljesen megváltoztatta. A kisfiú is észrevette, hogy Gréta mennyire boldog, nyugodt és türelmes lett új párja oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.