Ugyanazon osztozik Miklósa Erika és Johnny Depp: ki nem találnád, mi köti össze őket

Mary-Kate Olsen Ashley és Mary-Kate Olsen magazin Johnny Depp Miklósa Erika Heidi Klum Ashley Olsen Rafael Nadal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlen, hogy mindketten a művészi pályát választották. A sorsukat mondhatni meghatározta a nap, amelyen születtek.

Az Ikrek jegy szülöttei nyitottak, folyamatosan pörögnek, elképesztően jól vág az eszük és remek a helyzetfelismerő képességük. Nem igazán tudnak megülni egy helyben, ezért a júniusban születettek nagy része olyan szakmában helyezkedett el, ahol emberek előtt kell szerepelni. Ez azonban nem feltétlenül csak a művészi irányt jelenti, sok híres politikus, szónok és showman is az Ikrek havában látta meg a napvilágot.

Az Ikrek jegyű emberek imádják hallatni a hangjukat, szeretnek tudni mindenről és ezért mesterei a kapcsolatépítésnek. A színészek, humoristák és a politikusok számára pedig nincs is fontosabb annál, mint hogy ráérezzenek a közönségükre, értsék a nézőket és tudják vezetni a hallgatóságot.

Összegyűjtöttünk hat hírességet, akikben több a közös, mint elsőre hittük volna!

Heidi Klum (június 1.)

A német szupermodell élete során egy percig sem unatkozott. Nemcsak, hogy egy szakma, de egy partner sem volt számára elég. Heidi Klum viszonylag későn került a kifutóra, de akkor sem önszántából tette meg első, bizonytalan lépteit. Az egyik barátja noszogatta, hogy érdemes lenne modellként is kipróbálnia magát. A modellkedés mellett dolgozott műsorvezetőként, divattervezőként, kipróbálta magát színésznőként és televíziós producerként is.

A magánéletében is ilyen csapongó volt: első férje egy fodrász volt, akit a Red Hot Chili Peppers énekese követett. Az egykori F1-es csapatfőnöktől, Flavio Briatorétól született egy lánya, ám a férfi végül elhagyta Heidit. Legismertebb kapcsolata a brit énekeshez, Sealhez fűzte, akivel hét évig éltek együtt és három gyermekük született. Jelenlegi partnere a Tokio Hotel gitárosa, Tom Kaulitz.

Heidi Klum Forrás: AFP/Patrick T. Fallon

Rafael Nadal (június 3.)

Ugyan nem művészi pálya, de mi lehetne pörgősebb és kevésbé helyhez kötött, mint egy teniszkarrier? Rafael Nadal a világ egyik legsikeresebb férfi játékosa, aki egész évben mozgásban van, és szinte pihenő nélkül, országról országra utazva éli az életét. Ilyen életmód mellett is sikerült azonban megállapodnia, és tizennégy év ismertség után, 2019-ben egy százmilliós mallorcai magánbirtokon vette feleségül kedvesét, Mery Perellót.

Rafael Nadal Forrás: AFP/Thomas Samson

Miklósa Erika (június 9.)

A világszerte ismert opera-énekesnő gyerekként még sportolónak készült, ám egy sérülés miatt fel kellett adnia az atlétikát. Ekkor fordult másik szenvedélye, az éneklés felé, tehetségére pedig hamar felfigyeltek. Ösztönözték, hogy járjon magánórákra, gyakoroljon naponta, és a munka meghozta gyümölcsét. Felvették a szegedi Konzervatóriumba, ahol a négyéves képzést két év alatt elvégezte. Mozart dala, az Éj királynőjének áriája mondhatni a védjegyévé vált, és a kezdetektől fogva végigkíséri a pályáján. Magánéletéről keveset beszél, de köztudott róla, hogy 2015-ben nyílt örökbefogadással lett édesanya.

Miklósa Erika Forrás: Origo

Johnny Depp (június 9.)

Tíz évvel ezelőtt még Jack Sparrow jutott az emberek eszébe Johnny Deppről. A világsztárt azonban ma főként zűrös házasságáról ismerik, és napi szinten cikkezik róla és feleségéről, Amber Heardről a sajtó. Egyre durvább dolgok látnak napvilágot, néha pedig egészen undorító részletek derülnek ki Depp kapcsolatáról, a vádak és a bírósági ügy pedig szinte ellehetetlenítette őt a szakmájában. Johnny Depp karrierje a nyolcvanas években indult, 2016 környékén azonban megtört a lendület, ma pedig már senki sem akar együtt dolgozni a botrányhőssel. Nagy kérdés, hogy ha esetleg Depp számára kedvezően alakul a mostani per, lesz-e út számára vissza Hollywoodba?

Johnny Depp Forrás: AFP/Jim Watson

Ashley és Mary-Kate Olsen (június 13.)

A világ talán leghíresebb színész ikerpárja közel húsz évnyi színjátszás után, még gyerekként vonult vissza a művészi pályától. Ashley és húga, Mary-Kate egyszerre robbant be a köztudatba a Bír-lak című amerikai vígjátéksorozatnak köszönhetően. A két kislány ekkor mindössze hathónapos volt, és egymást váltva szerepeltek a képernyőn, ugyanazt a szereplőt alakítva. A kilencvenes évektől kezdve már egymás oldalán tűntek fel a mozivásznon és több sikeres filmet is készítettek. Az egykori gyereksztárok ma főként divattervezéssel és televíziós showműsorok gyártásával foglalkoznak.

Actresses Ashley Olsen and Mary-Kate Olsen Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Mark Mainz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.