Bosszúpornó terjed Opitz Barbiról: így viseli a barátai szerint

https://www.instagram.com/opitz.barbara/ -
támogatás meztelen videó Opitz Barbi barátok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Opitz Barbiról a feltételezések szerint volt barátja tett közzé meztelen felvételeket, amik bejárták az internet. Barátai támogatják őt.

Opitz Barbi régebben a volt barátjának küldött meztelen felvételeket, amik felkerültek az internetre. Az énekesnő megtette a szükséges jogi lépéseket, volt barátjának a bíróság előtt is el kell számolnia a tettével. "Ezt úgy hívják, hogy bosszúpornó. Elsősorban ez egy személyiségi jogokkal való visszaélés" - mondta az esetről egy internetjogász. Barátai támogatják az énekesnőt.

Opitz Barbit támogatják a barátai https://www.instagram.com/opitz.barbara/

"Nemrég beszéltem vele egy munka miatt, nem éreztem rajta semmit. Ugyanolyan kedves volt, mint szokott, nem érzi rosszul magát. Lehet, hogy kapni fog még rosszindulatú kommenteket, de mondtam neki, hogy ne foglalkozzon velük" - mondta Burai Krisztián a Borsnak.

"Barbi kemény lány, hamar túllép rajta és minden megy tovább. Régen beszéltem vele, de bízom benne, hogy a megkapja a méltó büntetését az, aki ezt csinálta" - mondta Herceg Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.