Felhagyott a színészettel a Barátok közt egykori sztárja: így él most a sorozat Berényi Danija

Forrás: Váradi Zsolt -
Berényi Dani házasság Váradi Zsolt gyász épületgépészet vállalkozás Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű szappanopera egykori gyerekszínésze mindössze 12 éves volt, amikor megismerte őt az ország. A Berényi Danit alakító Váradi Zsolttal a sorozat indulása óta eltelt több mint két évtizedben rengeteg minden történt, csodás és keserédes pillanatok váltották egymást.

Váradi Zsolt nemcsak a színészettől vonult vissza, hanem a nyilvános szerepléstől is. Kitanult egy kétkezi szakmát, az épületgépészetet és tíz évvel ezelőtt a testvérével együtt létrehozta saját vállalkozását. A cég pedig tényleg családi, ugyanis egykor a vendéglátásban dolgozó kedvese ma már náluk irodavezető.

– mesélte a Best magazinnak Zsolt, aki igazán mélyről küzdötte fel magát. Szülei nagyon korán elváltak és ő egyedül maradt az édesanyjával. Abból a kevésből próbáltak meg boldogulni, amit az anya keresett, illetve amit ő kapott a Barátok közt forgatásáért.

Forrás: Váradi Zsolt

"Megtörtént, hogy mentem egy Barátok közt rendezvényre, vörös szőnyegen vonultunk be, nagy ünneplés, dínomdánom, aztán arra mentem haza, hogy édesanyám gyertyákkal világít" – árulta el Zsolt.

Ma viszont nemcsak a munkájában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatja magát. Kedvesével nyolc év együttélés után nemrég összeházasodtak, a nagy napot azonban beárnyékolja egy tragédia. Zsolt édesapja még jelen lehetett fia esküvőjén, de nem sokkal utána a focipályán összeesett és meghalt. Az egykori családfő egy milliárdos vállalkozást hagyott hátra, a hagyatéki tárgyalás pedig jelenleg is zajlik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.