Köllő Babett nem tudja túltenni magát ikrei elvesztésén

ikrek színésznő terhesség Köllő Babett család vetélés karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett álma a nagycsalád volt, ami ikrei születésével meg is valósult volna, ám a színésznő elvetélt. 

Már körülbelül egykilósak voltak a magzatok, amikor megtörtént a tragédia: Babett elveszítette gyermekeit. Orvosai gyógyszereket adtak neki, hogy ne induljon be az anyatejtermelés, de azok még lejjebb vitték az amúgy is alacsony vérnyomását, és még inkább letargiába taszították őt.

Köllő Babett Forrás: Köllő Babett/Instagram

„Szedtem ezeket a gyógyszereket, ami még vérnyomáscsökkentő, amitől pedig a kertben ültem szedálva, hol a könnyem folyt, hol a nyálam, és abból nem tudtam felállni. Nagyon sokáig úgy éreztem, ha leesik az ember a lóról, visszaül. Lehet, hogy rossz hasonlat, de nekem akkor kellett volna megpróbálnom nagyon gyorsan visszaülni. De nem tettem. Nem tudtam rajta nagyon sokáig túllépni, pedig én vagyok az az ember, aki hamar megrázza magát és azt mondja, hogy jó, ha nem ez az út, akkor nézzük meg, mi az. De nem tudtam ebből felállni" - mesélte el a Palikék világa by Manna című műsorban az egykor vidéki színésznőből lett celeb, aki hírnevét a Feleségek luxuskivitelben című műsorral szerezte.

Bár paradoxonnak tűnhet, Babett azt is elmondta, hogy őt egyáltalán nem érdekli a pénz, a szakmája szeretete, a szorgalom és az alázat vezérli, és úgy gondolja, rengeteg hozzá hasonló, tehetséges vidéki színész van az országban, akiket azért nem ismer meg soha a nagyközönség. A sztár úgy gondolja, hogy az ő szakmájára is igaz, hogy rengeteg múlik a szerencsén, és hogy jókor legyen az ember jó helyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.