Molnár Gusztáv és felesége tagadják, hogy szakítottak volna, de azt beismerték, hogy baj van

Forrás: RTL -
Molnár Gusztáv Molnár-Fazekas Vivien házasság válság párkapcsolat cáfolat különköltözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy az egykor népszerű sorozatsztár, a bántalmazási botrányba keveredett Molnár Gusztáv és felesége, Vivien szakítottak. A házaspár azonban most félig-meddig cáfolta a róluk keringő pletykákat.

Guszti és Vivi különköltözött, a hírt a feleség osztotta meg, miközben őszintén beszélt arról, hogy mennyire megviselte őket mindaz, ami az elmúlt két évben történt. Nemcsak a gyermekbántalmazási ügy vagy a vetélés nehezítette meg a mindennapjaikat, hanem meg kell küzdeniük Gusztáv depressziójával és alkoholizmusával is.

"Igen, igaz, Guszti most nem él velem... Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad" – mesélte nemrég a Blikknek a színész felesége, Vivien, aki két éve mondta ki a boldogító igent.

Forrás: RTL Klub

Habár a házasságuk tényleg mélypontra jutott, a sajtóban megjelent hírekkel és pletykákkal ellentétben nem szakítottak. Ezt a pár a Fókusznak adott nyilatkozatában cáfolta, viszont beismerték, hogy azon dolgoznak, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Guszti ezért kész részt venni egy hosszú terápián is, hátha az segít a démonjaival folytatott küzdelemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.