Újabb hírek érkeztek Samuról, aki nemrég iskolai késelés áldozata lett

Fotó: Sandor Bankuti / Bors -
iskolai zaklatás bullying középiskola Hunfalvy késelés mentális betegség Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy a Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum megkéselt diákja életveszélyes állapotban van, úgy tűnik, a gyors és szakszerű orvosi ellátásnak köszönhetően Samu már sokkal jobban érzi magát, a kórházból is kiengedték, jelenleg otthonában gyógyul. 

Samu támadója az egyik osztálytársa volt, Bertold, aki mentális problémákkal küzd, ami miatt állítólag évek óta zaklatták a diáktársai. A fiú korábban már beszélt arról, hogy meg fog valakit ölni, az ominózus hétfői napon pedig kalapáccsal, ollóval és késsel felszerelekezve ment iskolába.

Bertold a bíróságon, egyelőre a sorsára vár Fotó: Sandor Bankuti / Bors

Bertold fogvatartásának körülményeiről ügyvédje, Zamecsnik Tamás beszélt:

"Korrektek a viszonyok, és a szüleivel is tarthatja a kapcsolatot. Már személyesen találkoztak az eset óta" - mondta el a jogi képviselő.

Sokak szerint az iskolai késelésnek nemcsak Samu az áldozata, hanem az őt megtámadó Bertold is - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.