A következő Nagy Ő-nek nem a legszebb kell: Jákob Zoltán ezt keresi a nőkben

Jákob Zoltán partner A Nagy Ő műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jákob Zoltán bízik abban, hogy talál valakit a műsorban, akivel jól érzi magát.

A milliárdos ma a Mokka vendége volt, ahol arról mesélt, kihívásként tekint a műsorra, és abban, bízik, talál majd olyat a jelöltjei között, akivel jól érzi magát.

"A magamutogatás annyira nem az én világom, viszont az, hogy megmutatni dolgokat, igen. Úgyhogy gondolkoztam ezen, és azt gondolom, hogy élesben a nézők előtt kipróbálom magam, hogy mennyire vagyok jó abban, hogy kiválasszam azt az embert, akivel jól tudom érezni magam a hétköznapjaimon, az estéken, utazásokon és mindenhol. Remélem, lesz olyan azok közül, akik ott lesznek" - mondta, majd arra is kitért, mi a fontos neki a jövendőbeli párjában.

"Nekem a legfontosabb a humor, a vidámság. Nem kell, hogy mindig vidám legyen, de legyen humorérzéke. A másik, az az ápoltság. Nem kell, hogy ő legyen a legszebb, sőt, nem is akarnám, hogy az legyen, mert az elviszi egy más irányba a dolgokat. De ápolt legyen, adjon magára, és legyen neki fontos ez a dolog" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.