Lájkok buktathatták le Szabó Zsófi új udvarlóját: a celebek exe tűnt fel a láthatáron

Forrás: instagram/szabozsofi -
Bókay Gergő Szabó Zsófi Weisz Fanni párkapcsolat exek Nádai Anikó kapcsolat
Az utóbbi időben többször is bebizonyosodott, hogy a párkapcsolat felbomlására utal, ha a hírességek kikövetik egymást az Instagramon, sőt el is tüntetik korábbi, közös fotóikat. Ugyanígy a párkapcsolat alakulására utalnak a kommentek, lájkok és persze a "bekövetés" is.

Szabó Zsófinak viharosan ért véget előző kapcsolata. A csinos műsorvezető Hosszú Katinka exével, a sármos úszóedzővel, Shane Tusuppal alkotott egy párt, és tavaly februárban már a lánykérésre is sor került. Az idillinek ígérkező kapcsolatnak azonban villámcsapásként vetett véget a szakításról szóló bejelentés, majd az azt követő pletykák az amerikai edző dühkitöréseiről.

Az RTL műsorvezetője azóta szingli, és egyedül neveli a korábbi házasságából született gyermekét. Az idejét jelenleg a munkája, és szenvedélye, a futás tölti ki, és nemrég egy interjúban kezdőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy nincs párkapcsolata és nem is lesz. A Bors szerint azonban ez nem tántorítja el a hódolókat.

Szabó Zsófi Forrás: instagram/szabozsofi

A lap mindezt arra alapozza, hogy ismerős arc lájkjai tűntek fel Szabó Zsófi Instagramon közzétett posztjai alatt. A műsorvezető szinte minden képét lájkolta egy bizonyos mrbky elnevezésű profil, mely Bókay Gergő internetes álneve. A fiatal férfi sokak számára ismerős lehet, ugyanis ő volt egykoron Nádai Anikó, valamint Weisz Fanni párja is.

A Bors felidézi, hogy anno Shane is így kezdett udvarolni Zsófinak, ám hogy pontosan mi lehet Bókay és Szabó között, azt nem tudni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.