Olcsó és gyorsan elkészíthető étel György herceg kedvence

Forrás: AFP/The Prince and Princess of Wales/Millie Pilkington -
carbonara spagetti királyi család herceg kedvenc György
Hiába folyik királyi vér György herceg ereiben, az ízlése – legalábbis, ha ételekről van szó – pont ugyanolyan, mint bármelyik hétköznapi gyereknek. Rajong a tésztákért, a kedvence is egy olasz tésztaétel. 

A híres séf, Aldo Zilli szerint György herceg kedvenc étele a pasta carbonara, egy klasszikus és finom olasz étel.

György herceg Forrás: AFP/The Prince and Princess of Wales/Millie Pilkington

Aldo, aki többször találkozott Vilmos herceggel, azt állítja, hogy a trónörökös egy alkalommal maga árulta el, mi fia kedvenc étele.A séf alig várja, hogy Vilmos herceg a házába hívja, ő pedig elkészíthesse a kis György kedvencét.

"Ha egyszer megkóstolja a carbonarám, soha nem akar majd másikat" - idézi a séfet az Express.

György herceg egyszerű és olcsó ételéhez mindössze négy összetevő kell: szalonna, tojás, sajt és spagetti, bár olívaolaj, fekete bors és só is hozzáadható az extra íz kedvéért.

Pasta Carbonara Forrás: mindmegette.hu

A szintén híres brit séf, Allegra McEvedy nemrégiben megosztott egy "olcsó pasta carbonara" receptet, amely kevesebb, mint 30 perc alatt elkészíthető.

"A pasta carbonarát mindenki szereti, nem kell hozzá más, csak tojás, sajt, szalonna és tészta. Gyorsan összeállítható, míg a spagetti fő. Alacsony költségvetésű receptnek tervezték" - mondta a neves szakács.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.