Harry herceg durván visszautasította Vilmos herceg közeledését

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim -
Harry brit királyi család üzenet Vilmos herceg Meghan
2020 sorsfordító év volt Meghan Markle és Harry herceg számára, ugyanis ebben az évben döntöttek úgy, hogy kiválnak a brit királyi családból és a jövőben a támogatásuk nélkül szeretnének szerencsét próbálni. Kiderült, hogy a botrány kirobbanásakor Vilmos herceg találkozni szeretett volna öccsével, aki egy rövid üzenetben csak annyit írt neki, hogy ne jöjjön. 

Harry és Vilmos herceg kapcsolata akkor romlott meg végérvényesen, amikor Harry és felesége, Meghan úgy döntött, hogy hátat fordít a királyi családnak. Információk szerint mióta megjelent Harry Spare című könyve szinte alig beszélnek egymással.

A könyvben Harry részletesen beszámolt testvéri kapcsolatuk leromlásáról, és azzal vádolta Vilmost és feleségét, Katalint hercegnét, hogy már az első alkalommal sem fogadták szívélyesen Meghant.

Harry herceg rövid üzenetben utasította vissza Vilmos herceg közeledését Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim

Továbbá arról is írt, hogy 2019-ben egy vita tetlegességig fajult közte és Vilmos között, ahonnan Harry sérülésekkel távozott. A könyvben azt is állítja, hogy jóval a támadások előtt, miután Meghan egy ITV-interjúben azt nyiltakozta, hogy nincs minden rendben, Vilmos üzent neki sms-ben, hogy meglátogathatja-e, amire ő röviden csak annyit válaszolt, hogy "ne gyere". Azért döntött így, mert félt attól, hogy a találkozót Vilmos csapata kiszivárogtatja a sajtónak és nem akart újra címlapra kerülni - írja az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.