Földönkívülieket kaptak lencsevégre: hátborzongató alakok jelentek meg egy Las Vegas-i ház udvarában

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 FOTOKITA/Shutterstock. No use without permission./Fotokita -
Las Vegas lény videó UFO ufóészlelés
Földönkívülieket filmeztek le Las Vegasban, egy családi ház hátsó udvarában jelentek meg a furcsa lények.

A videó egyike a Las Vegasból jelentett állítólagos ufóészleléseknek. A felvételen egy csapat izgatott ember látszik, amint egy ház hátsó udvarát kémlelik. A kamera ráközelít két munkagépre, melyeken sötétbe burkolózott alakok kuporognak. Vannak, akik látni vélik ezeket, mások szerint azonban nincs ott semmi. A felvételt itt tudod megnézni.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 FOTOKITA/Shutterstock. No use without permission./Fotokita


Az egyik kommetelő azt írta a videóhoz, hogy jól látja, a lények arca izzik a sötétben. Egy másik azt írta, akárhogy hunyorog és keresi a földönkívülieket, nem találja őket.

Las Vegasból az utóbbi időben rengeteg ilyen felvétel került ki a netre, olyan is akad köztük, amit rendőrségi testkamera készített. Ezen lebegő fények láthatók, amint a földre zuhan belőlük valami. Az UFO-hívők szerint pont így néz ki egy „földreszállás".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.