A modell nem a munka és a feladatok elől szeretne meglógni, hanem egy különleges jógatechnikával ismerkedik - tudta meg a Life.hu.

 

Dukai Regina nemrég kipróbálta az antigravitációs jógát, amelynek az a lényege, hogy a nyújtó, levezető és erősítő gyakorlatokat egy úgynevezett hammockba csavarodva végzik. Az elasztikus anyagnak köszönhetően a jógázó fejjel lefelé lóg és így végzi az ászanákat. 

Forrás: facebook/Dukai Regina

"Nem ez volt az első jógatechnika, amit kipróbáltam. Jártam már dinamikus jógára és piláteszre. Nemrég azonban rátaláltam az antigravitációs jógára, ami azonnal magával ragadott. Jó belecsavarodni a hammockba és élvezni a testemmel való kommunikációt. Ilyen érzése lehet a magzatnak az anyaméhben. Az órán gyertyák égnek, az oktató pedig hangtálakat is használ" - mesélte Regi, aki még a masszázsnál is jobban szeret így kikapcsolódni. „A masszázs közben folyamatosan jár az agyam, hogy mit kellene elintézni, mik a feladataim. Itt viszont állandóan koncentrálni kell és megtanulni a magamra figyelést. Ilyenkor pedig elfelejtem a napi gondokat. Az óvatosság, a koncentráció nagyon fontos, mert fejjel lefelé lógva máshogy viszonyul a világhoz a jógázó" - magyarázta a modell.