Csillagjegyek, melyeket egymásnak teremtett az ég

Forrás: Shutterstock -
asztrológia párkapcsolat csillagjegy horoszkóp szerelem magazin csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok minden meghatározhatja, hogy egy párkapcsolat mitől működik jól. Sokak szerint az ellentétek vonzzák egymást, de hosszú távon általában bebizonyosodik, hogy bizonyos mértékű hasonlóságok is szükségesek egy komoly párkapcsolathoz. Most összegyűjtöttünk pár csillagjegyet, melyek az asztrológia szerint remek párost alkotnak.

Vízöntő – Ikrek

A Vízöntőknek és az Ikreknek hasonló, extravagáns személyiségük van. Mind a kreativitás, mind az intellektuális képességek tekintetében hasonlítanak egymásra, ezért együtt csodálatos dolgokat képesek elérni. Ráadásul, mivel egyikük sem akarja birtokolni a másikat, ezért nagyon tisztelik egymás magánéletét és egyéniségét. Jól kiegészítik egymást, könnyen megtalálják a közös hangot, ezért kapcsolatuk könnyed és természetes.

Bak – Bika

A Bakok elkötelezettek a kitűzött céljaik mellett. Számukra nagyon fontos a karrierjük, ezért olyan embert keresnek, aki megérti és támogatja az ambícióikat. A Bika nagyon hasonlít a Bakhoz; a kényelemre törekszik, és feltűnően elkötelezett szakmai és magánélete iránt. Ez a két jel kétségtelenül jó párost alkot, mivel mindkettő célja a stabil és biztonságos kapcsolatok kialakítása. A Bak és Bika már csak azért is szinte mély rokonszenvet érez a másik iránt, mivel mindkettőjüknek fontosak az anyagiak és a család.

A Bika nagyon hasonlít a Bakhoz; a kényelemre törekszik, és feltűnően elkötelezett szakmai és magánélete iránt Forrás: Shutterstock

Kos – Nyilas

A kalandvágyó és vidám természetükről ismert Kosok és Nyilasok egymásnak születtek. Mindkét tűzjegy szabadságszerető, szenvedélyes és mindketten életvidám, energikus társra vágynak, amit meg is kapnak egymástól. Egyiküket sem lehet korlátozni, szabályozni, azt csinálják, amit szeretnek, azonban amikor együtt vannak, a legszórakoztatóbb és legizgalmasabb élményekben van részük. Mindketten könnyen lelkesednek és hajlamosak a vakmerőségre, kapcsolatuk izgalmas és sokoldalú.

Oroszlán – Nyilas

Az Oroszlánt és a Nyilast leginkább a szórakozás köti össze, ugyanakkor mindkét jegy hűséges, őszinte, becsületes, így minden esélyük megvan rá, hogy boldogok legyenek egymással. Mivel mindkettő tűzjegy, fontos számukra a testiség, mindketten könnyen lelkesednek, tettre készek, szerelmük szenvedélyes és izgalmas.

Az Oroszlán és a Nyilas is tűzjegy, fontos számukra a testiség Forrás: Shutterstock

Szűz – Bika

A Bikának nagyon fontos a hűség, a stabilitás és a biztonság. Igaz, a Szűzek kritikai érzéke néha zavarja, mégis vonzónak találja a szerény és szégyenlős Szűzet. Mivel mindketten földjegyek, gyakorlatiasan gondolkoznak: két lábbal a földön járnak, jól megértik egymást és rendszerint véghez visznek mindent, amit elterveznek.

Rák – Halak

A Rák és Halak mindketten vízjegyek, s mivel mindketten érzékenyek és romantikusak, ezért tökéletes párost alkothatnak. Hajlamosak arra, hogy egyedi és varázslatos világot teremtsenek maguk köré, melyet csak ők értenek. Mivel mindkét jegyet az érzelmeik irányítják, így állandó hangulatingadozások jellemzik őket, ami szerelmüket is hullámzóvá és szenvedélyessé teszi.

Mérleg – Ikrek

Az Ikrek és a Mérleg tökéletesen kiegészítik egymást. Míg az Ikrek örökmozgó, nyughatatlan, addig a Mérleg mindig mindenben a harmóniára, a kiegyensúlyozottságra törekszik. Kapcsolatukat az erős fizikai vonzalom, az intellektualitás és a hasonló ízlés határozza meg. A Mérlegnek imponál a sokoldalú Ikrek, míg az Ikreknek fontos, hogy a Mérleg tökéletesen megérti őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.