Ilyen társ illik hozzád a horoszkópod szerint: „A csillagjegyed csak egy darabja a kirakósnak”

romantikus vacsora, Valentin-nap, szerelem
Shutterstock -
szerelem asztrológia a szerelem hete társ párkapcsolat
Az asztrológián belül a szinasztria vizsgálja azt, hogy mely emberek, melyekkel kompatibilisek. Ennek felméréhez az asztrológusok azonban nem csupán a Nap jegyet veszik figyelembe, hanem mindkét fél összes bolygóállását, amelyben kiemelt helyet kap a Hold és az ascendens is.

„A csillagjegyed csak egy darabja a kirakósnak” - vallják az asztrológusok, hozzátéve, hogy természetesen már az, hogy milyen állatövben születtünk rengeteg információval szolgál a személyiségünkről. Elmondhatjuk, hogy a gondoskodó Rák és a különc Vízöntő nagy általánosságban hogyan jön ki egymással, és beszélhetünk arról is, hogy az analitikus Szűz és a nagyvonalakban gondolkodó Nyilas képes-e együtt élni vagy dolgozni. 

Ahhoz azonban, hogy két ember kapcsolódási lehetőségeit és esetleges konfliktusforrásait is megértsük, csupán a személyre szabott horoszkópok alkalmasak. Az asztrológus ilyenkor mindkét ember radixát, azaz személyes születési képletét megvizsgálja, majd a kettőt egymásra vetítve alakít ki véleményt.

Cikkünkben mi most azt nézzük meg, hogy a születés idejében a Nap állása (ez az, amit mindenki tud magáról és ezt válaszolja arra, hogy neked mi a horoszkópod) szerint melyik jegy lehet jó társa egy másiknak. Ha arra vagy kíváncsi, hogy egy adott ember illik-e hozzád, arra a választ kizárólag személyes asztrológiai tanácsadáso kaphatod meg. 

 

Kos

A szenvedélyéről és végtelen energiájáról ismert Kosnak olyan partnerre van szüksége, aki lépést tud tartani vele, akár fizikai értelemben is. 

A tökéletes társa kalandvágyó és spontán, lehetőleg sportember, aki kifejezetten keresi az izgalmat és a kihívást. 

 Számára, gondolnánk,  a legtökéletesebb választás egy másik Tűz jegyű - mint az Oroszlán és a Nyilas - lehet. Nos, a kapcsolat kezdetén egészen biztos, hiszen ők képesek arra, hogy együtt lángoljanak, rajongjanak egymásért, de ahogy csillapodik a szenvedély, mindketten a biztonságra és stabilitásra is vágynak. Hosszú ideig csupán akkor maradnak együtt, ha egyikük születési képletében a megbízhatóság és állandóság vágya is kifejezésre jut. 


Bika 

A Bika az állatöv egyik legérzékibb jegye. Nem csak enni és öltözködni imád, de az erotika is fontos helyet tölt be az életében. Számára ha nincs jó szex, semmi sincs. 

Mindemellett ha állandó kapcsolatra és nem kalandra vágyik, nem éri be a lepedőakrobatikával, számára a szerelem a stabilitás szinonimája. 

A Bika párjának megbízhatóak és kiszámíthatónak kell lennie, így jó társa lehet a szintén Föld elemű Szűz vagy a Bak. Ha sikerül megőrizniük a szenvedélyt, gyümölcsöző, egymást támogató jövőképet alakíthatnak ki és gyakorlatiasságuk révén meg is teremthetik vágyott életüket.

piknik, horoszkóp
Ha Bika a párod, bármikor kapható egy kis piknikre a természetben.
Forrás: Shutterstock

 

Ikrek

Az örökifjú Ikrek igazi társasági ember és a párjától is ezt várja. Ha introvertált vagy, se beszélgetni, se bulizni nem szeretsz ehelyett inkább otthon olvasol vagy filmet nézel, biztosan nem lesztek sokáig együtt. 

Az Ikreknek azonban nem csak a folyamatos mozgás a lételeme, az is fontos neki, hogy társa éles eszű kommunikációs partner legyen.

Fontos, hogy kedvese lépést tartson folyamatosan változó érdeklődési körével is. A szintén Levegő elemű Vízöntő és a Mérleg remek intellektuális partnerei lehetnek, ugyanis ők szívesen vesznek részt inspiráló beszélgetésekben, és nincs ellenükre az sem, ha az átlagosnál nagyobb a nyüzsgés körülöttük. 


Rák 

A Hold uralta Rák gondoskodó és érzelmes jegy és ugyanilyen partnert is keres.

 Számára a megfelelő társ értékeli az intimitást és a szoros érzelmi kapcsolatot, amit a szintén Víz elemű Skorpió vagy Halak megadhat számára.

A stabilitást nyújtó Föld jegyűekkel is jól kiegészíthetik egymást, de problémát jelenthet számukra a Szűz és a Bak távolságtartó viselkedése. A Levegő jegyek inspirálhatják és kimozdíthatják csigaházából, de elképzelhető, hogy a Vízöntő fojtogatónak találja a Rák ragaszkodását. 

Horoszkóp, asztrológia, hold, rák, Víz jegy
A Rák hangulata változékony, mint a Hold. 
Forrás: Shutterstock


Oroszlán

Oroszlán karizmatikus és bátor, általában a valamiben kiemelkedő, nagyformátumú személyek vonzzák. 

Ideális párja csodálja őt és ennek hangot is ad. 

Olyan partner mellett lehet boldog, akivel lehet nagyot álmodni. Az Oroszlán szíve választottja általában jó külsejű, feltűnő megjelenésű, ugyanis az állatövi jegyek királyának fontos, hogy kedvese csillogása őt is a reflektorfénybe repítse.


Szűz

A Föld elemű Szűznek, mint praktikus és részletorientált jegynek olyan partnerre van szüksége, aki értékeli józan, megfontolt gesztusait. Ideális párja megbízható és kiszámítható, például a szintén Föld jegyű Bika vagy a Bak. 

A Szűz és a Bak praktikusan és precízen közelít az élethez: elképzelhető, hogy nem lángoló szerelem köti össze őket, hanem az azonos értékrend, mint a kemény munkába vetett hit és a felelősségvállalás.

Ezek talaján azonban igazi sikerpárost alkothatnak. Visszafogottabb érzelmei ellenére a Szűz gondoskodó, így, ha kapcsolatban él, szerét ejti, hogy mindig apró meglepetésekkel kedveskedjen a párjának. Föld jegyűként szereti a természetet, külön jó pont nála, ha a partnere is minél többet vágyik a szabadba, így közös hobbijuk lehet a kirándulás is. Emellett jó hallgatóság: ha valami nyomja a szívedet, a Szűznek biztos elmondhatod azt. 

Horoszkóp, asztrológia, virág, természet
A Szűz a természet gyermekének érzi magát: ha csak teheti, kimozdul, ha a párja is partner benne, az már fél siker. 
Forrás: Shutterstock


Mérleg

A Mérleg olyan partnerre vágyik, aki értékeli az egyensúlyt és a szépséget. A tökéletes párja olyan valaki, aki osztozik az esztétika iránti szeretetében, mint például az Ikrek vagy a Vízöntő. 

Ezeket a Levegő jegyeket az innováció és a változás iránti szenvedély vezérli. 

A kreativitás, a humanitárius ügyek és a jobb világ víziója iránti közös szeretetük köti össze őket. A Mérlegek mélyen vágynak a társaságra és az értelmes partnerkapcsolatra, akkor érzik magukat a legjobban, ha úgy érzik, a társuk kiegészíti őket.


Skorpió

A Skorpiót, ezt az intenzív és titokzatos jegyet rengeteg félreértés övezi. Sokan félnek tőle, ugyanis gyakran nyers, szarkasztikus, manipulatív és kisajátító. 

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ő is a Víz jegyűek közé tartozik, érzelmeik múlhatatlanok és mélyek. 

A tökéletes párja szenvedélyes és hűséges, mint például a Rák vagy a Halak. A Skorpiót és a Halakat különösen intenzív érzelmi kapcsolat fűzheti egymáshoz. Intuíciójuk és érzelmi egymásra hangolódásuk olyan köteléket hozhat létre, amely túlmutat a hétköznapokon, így igazi lelki társakká válnak.

Horoszkóp, asztrológia, skorpió, kos tűz jegy
A Skorpió lenyűgözően szenvedélyes, csábító és birtokló. 
Forrás: Shutterstock


Nyilas 

A kalandvágyó, nagyvonalú és szabadságszerető Nyilasnak olyan társra van szüksége, aki szintén imád új dolgokat, helyeket felfedezni. Számukra az új egyenlő azzal, hogy jobb, és ha később csalódnak, akkor se bánják, hogy belekóstoltak egy számukra addig ismeretlenbe. Tökéletes párjuk nyitott és lelkes ember, mint például a Kos vagy az Oroszlán. 

A Nyilasnak fontos, hogy felnézhessen a társára, de az sem elhanyagolható számára, hogy neki is hízelegjenek.

 Nagyra értékelik azokat a partnereket, akik megértik a személyes tér és a függetlenség fontosságát, idális párja az lehet, aki korlátozó feltételek nélkül is elfogadja a kapcsolatukat. Jelmondata: élje át a szerelem örömét felesleges bonyodalmak nélkül.


Bak

A fegyelmezett és ambiciózus Bak olyan társat keres, aki megérti karrierista törekvéseit. A tökéletes párja hozzá hasonlóan felelősségteljes és célorientált személy, mint a Bika vagy a Szűz. A szerelmes Bak minden esetben hűséges, ha egyszer elköteleződik, rendületlenül odaadó, kapcsolata erős alapokon nyugszik. 

A Bakok erős munkabírásukról és ambícióikról ismertek, de ugyanilyen odaadással közelítik meg a kapcsolataikat is.

Az erős felelősségérzettel rendelkező Bakok megbízható partnerek, akik minden esetben gondoskodnak szeretteikről, és bármi áron hajlandóak felelősséget vállalni a partnerük jólétéért is. 


Vízöntő 

Az innovatív és független Vízöntő olyan partnerre vágyik, aki tiszteletben tartja szabadságigényét. A tökéletes párja az lehet, aki intellektuálisan stimulálja, mnt például az Ikrek vagy a Mérleg. 

A Vízöntők intellektuális szemszögből közelítenek a szerelemhez is.

Számukra a mentális kapcsolat ugyanolyan döntő, mint az érzelmi. Olyan partnereket keresnek, akikkel inspiráló, élénk beszélgetéseket folytathatnak, és megoszthatják egymással intellektuális törekvéseiket. A Vízöntő nagyra értékeli a mentális kompatibilitást, számára a szív és az elme totális egységet alkot, nem létezik egyik a másik nélkül. Sosem szeret bele olyanba, aki bár tetszik neki, de nem találja elég eszesnek, de az intellektuális egyezés is kevés, ha nem alakul ki az érzelmi összhang. 


Halak

A Halaknak, az álmodozó és empatikus jegynek olyan partnerre van szüksége, aki értékeli érzelmi mélységét. Ideális párja intuitív és együttérző, mint a Rák vagy a Skorpió. 

A Halak az állatöv nagy romantikusai, lelkes és fantáziadús természetük lehetővé teszi számukra, hogy a szerelmet gyönyörű és mindig változó utazásként éljék meg, amely egy tündérmeséhez hasonlít.

 Ha nem megfelelő társat választ, könnyen megsérülhet, ha elhagyják, még sokáig fantáziál egykori szerelméről, de a plátói szerelmek is jellemzőek az érzelmi életére. A Halak akár rövid idő alatt élik meg az eufóriát és a mély melankóliát, sokszor érzik, számukra a világ túl kegyetlen hely.  Aki a partnerük akar lenni, annak el kell fogadnia ezt az érzelmi hullámvasutat. 

horoszkóp, asztrológia, halak, rák, Víz jegy
A Halak, akárcsak Andersen A kis hableánya szó szerint mindenét odaadná a szerelméért. 
Forrás: Shutterstock

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.