Bárdos András és Máté Kriszta is táncol a Szombat Esti Lázban

RTL Klub -
Bárdos András TV2 Tények Molnár Andrea Máté Krisztina Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 egykori híradósai aláírtak az RTL Klubhoz.

Újabb szerelmespár mondott igent a Szombat Esti Láz című műsorban való szereplésre. Kiderült, hogy Bárdos András és Máté Kriszta is táncos cipőt húz majd. A közelgő show-tól azt várják, hogy nagy móka lesz majd – írja az Origo.hu. „Mi mindig derékon felül látszódunk, de van lábunk is. Mindig zord híreket mondunk, de van más arcunk is" – mondta az RTL Klub reggeli műsorában Máté Kriszta, aki Orosz Józsefet kapta párnak.

RTL Klub

Bárdos András pedig Molnár Andreával lesz párban. „Össze lehet hangolni a sok munkát, ebben Kriszta segít majd, mert ő egy logisztikai zseni. Ennek ellenére nehéz lenne egy délelőtti, négyórást foglalkozást az egyetemen három óra alatt letudni" – tette hozzá Bárdos.

Korábban kiderült, hogy Szinetár Dóra és párja, Makranczi Zalán, Szabó Győző és felesége, Rezes Judit, valamint Eszményi Viktória és férje, Heilig Gábor is részt vesz a produkcióban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.