Fricska lett Bajor Imre volt étterméből, a Kicsihuszárból

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
étterem Bajor Imre Kicsihuszár színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átalakult Bajor Imre Kicsihuszár nevű étterme, a helyén egy Fricska nevű gastropub kezdte meg a működését. Nem egyszerű az új tulajdonos helyzete, a környékbeliek nem tudják elfeledni, hogy egykor ezen a helyen a nemrég elhunyt színész álma működött, majd ment csődbe.

Nagyot álmodott az új étterem tulajdonosa, aki nem azzal a céllal vette meg az egykori Kicsihuszárt, hogy a színművész emlékén nyerészkedjen, vagy bármiféle reklámot szerezzen magának a korábbi tulajdonos által. Nem is hirdette éttermét, amely csütörtökön szép csendben megnyitott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Tiszteletben szeretném tartani Bajor Imre emlékét, eszembe sem jutott úgy hirdetni, hogy az ő étterme helyén nyíltunk meg. Mi egy nyugis helyet álmodtunk ide, pontosan azért is tetszett meg ez az ablaktalan pincehelyiség, mert itt a vendégek el tudnak vonulni a világtól. Sok lámpával igyekeztünk pótolni a kinti fényt" - árulta el Giczi Andor tulajdonos.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Déli menüvel kezdjük a napot és keddtől szombatig tartunk nyitva. Szűk, magyar kínálatot tartalmazó, fix étlapunk van, amit napi friss ételekkel egészítünk ki. Helyben, tésztagéppel, saját friss tésztát gyártunk és Franciaországból hozatunk friss halat. Szeretnénk nem elszállni az árakkal, minőségi középvonalat szeretnénk képviselni" - mondta Giczi Andor, aki szerint sokan rosszindulatúak az új étteremmel kapcsolatban. "Volt egy idős hölgy, aki megállt az ajtóban és elkezdett kiabálni, hogy mit csinálunk a Bajor úr éttermével. Rosszulesett, de én tényleg nem tehetek arról, ami történt" - mondta.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.