VV Gigi egy tűvel levetkőztethető

Forrás:VV Gigi -
lufi VV Gigi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Gigi szokatlan módon tette közszemlére bájait. Újszerű ruhát öltött, amelyből pár pillanat alatt, egy tű segítségével villámgyorsan ki lehet hámozni.

VV Gigi lufikba öltözve is szexis. Az egykor villalakó újabb örültséghez adta az arcát.

Forrás:VV Gigi

Az egyik lufihajtogató barátom őrült ötlete volt, hogy a külföldön már sikeresnek számító lufiruhába öltöztetett be. Számomra ez jó mókának tűnt, neki viszont sokkal macerásabb volt, ugyanis előtte 4-5 órán át készítette a ruhát. Méretre pontosan ki kellett számolnia, hány lufi szükséges az öltözékhez, ezeket egy babán készítette elő. Lehetett volna úgy is csinálni, hogy rám szabja, de ehhez több órát kellett volna szinte mozdulatlanul várnom, ezt nem vállaltam. Borzasztóan óvatosan tudtam csak felvenni, vigyázni kellett, hogy egy se durranjon ki” - mesélte lelkesen Gigi, aki nagyon furán érezte magát a könnyű ruhában.

VV Gigi

„Befülledt a bőröm, ugyanis a sok lufi komolyan tartja a levegőt. Ugyanakkor úgy éreztem, mintha nem lenne rajtam semmi, folyton azt kérdeztem, hogy ugye nincs kint a fenekem? Ezek a kreációk alkalmi ruhának minősülnek, ugyanis pár nap után kicsit kopik a fényességük és elkezdenek ereszteni” - tette hozzá Gigi, aki annyit még elárult, hogy mosdóba menni nem túl könnyű feladat.

„Ha a ruha hosszú, akkor segítő kell a mellékhelyiségben, vagy meztelenre kell vetkőzni hozzá, ha rövid, akkor fel lehet húzni” – árulta el a jógával foglalkozó egykori villalakó, aki nemrég a pasija mellett lépett félre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.