Mádai Vivien belefogyott az anyaszerepbe

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
kisfiú fogyás anya Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kisbaba érkezésével olyan váratlan nehézségekkel találják szembe magukat a szülők, amikre nem voltak felkészülve. Mádai Vivien és párja megtalálták a megoldást, hogy a fáradtság miatt ne essenek egymásnak.

Vivien igyekszik megőrizni a család nyugalmát, és bár sokszor szinte összeesik a fáradtságtól, igyekszik kezelni a helyzetet.
„Van, amikor napokig nem alszunk, de szerencsére tudunk nevetni rajta. A legnehezebb helyzetet is igyekszünk viccesen kezelni. Néha kisorsoljuk, ki az, aki pihen, és ki ügyel Zénóra. Nevetünk, hogy ne vesszünk össze azért, mert fáradtak vagyunk. Humorral igyekszünk átvészelni a nehéz pillanatokat" – árulta el az MTVA műsorvezetője, akinek hiányzik a pörgés, de most a babára szeretne koncentrálni.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Jó leülni és babázni. Eleinte sokat izgultam, azt sem tudtam, mit csináljak, ilyenkor anyukám segített, aki négy gyereket nevelt fel. Sűrűn elnézést kértem a kicsitől, hogy ne haragudjon, hogy én ezt még nem tudom, de bele fogok jönni. Most 5 hónapos, mára összeszoktunk. Úgy érzem, a kisfiam mellett nőttem fel, addig gyerek voltam. Hatalmas felelősség, ha beteg, nekem kell kihívnom az orvost, nekem kell mindent megoldani. Zénó igazi fiú, imádja, ha nők vannak körülötte. Ha sír, nem veszem ki a kiságyából, ilyenkor, hogy megnyugtassam, a nyakát szoktam puszilgatni és akkor abbahagyja. Nagyon bújós és a szeme sem áll jól" – mesélt szeretettel a piciről Vivien, aki egyelőre nem jár el edzeni, de belefogyott az anyaszerepbe.

/1502/Valen201521316534

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.