Kerényi Miklós Gábor Hal a tortán színész Rising Star
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemes öniróniával mesélte el Kerényi Miklós Gábor, miért nem lett belőle színész, és hogy a sikertelen felvételije után hogyan reagált a kudarcra. 

A Rising Star szigorú ítésze - aki olykor a műsorvezetőkkel is összeugrik - a TV2 Hal a tortánjában egyetemistasztorikkal szórakoztatta társait. Kerényi Miklós Gábor színházrendezői szakon végzett a főiskolán, de korábban a színészettel is próbálkozott, azonban mindig kiesett az utolsó fordulóban. A vizsgabizottság többnyire az alkata miatt tanácsolta el a világmegváltó hősszerepektől. Kero ettől annyira elkeseredett, hogy pincérnek állt, bánatát pedig egy éven keresztül alkoholba fojtotta és csak a honvédségnél józanodott ki.

Mi már tudjuk, ki nyeri a Rising Start

A TV2 nagy sikerű produkciója, a Rising Star vasárnap este véget ér. Már csakis a nézőkön múlik, ki lesz a győztes, a zsűri nem szavazhat a versenyzőkre. 4 kiváló énekes van versenyben. Czibi Norbi, aki 50 kilótól szabadult meg egy különleges diétával. Vagy talán Peter Srámek lesz a befutó, akinek most magánéleti gondokkal is meg kell küzdenie? A fiatalember nemrég szakított a barátnőjével. De nagy esélyesnek tartják Várhegyi Lucas Palmirát is. A lány nemcsak tehetséges, de szerény is. És ne feledkezzünk meg a lányok egyik nagy kedvencéről, Fehérvári Gábor Alfrédról, akit rajongók ostromolnak. Ti így szavaztatok, szerintetek ennek az énekesnek kell a dobogó legfelső fokára állnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.