Bódi Sylvi többé haza sem jön?

modell Bódi Sylvi szörf playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egzotikusabbnál egzotikusabb helyeken fordult meg az utóbbi hetekben a modell.

Mint attól korábban már hírt adtunk, gyönyörű tájakon tartózkodik a magyar szépség. Hol Srí Lankán bukkan fel, máskor pedig Indonéziában fordul meg Sylvi, akinek a mai napig tökéletes a bikinalakja.
A legutóbbi képen, amit a közösségi oldalára posztolt, látszik, hogy az egykori playmate már tényleg megszelídítette a hullámokat, lenyűgöző, milyen profin tud megbirkózni még a nagyobbakkal is.

Forrás: Facebook / Bódi Sylvi

A kék ég és a még kékebb habok láttán pedig érthető, amit a kép mellé posztolt a közösségi oldalán. "Szerintem haza sem megyek. :))))" – írta viccesen a Facebookon a lenyűgöző képsorozat mellett a glammodell. Noha a mosolyjel arra utal, hogy viccelt valószínűleg, ám a kommentekből az is kiderül, hogy sokan megértenék a lányt, ha így döntene, mint az egyikük írta: "te ott vagy önmagad".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.