Hercegnőnek öltözött Angelina Jolie kislánya

Brad Pitt Csipkerózsika Knox Jolie-Pitt Shiloh Nouvel Jolie-Pitt sztárcsemete Vivienne Jolie-Pitt Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves édesanya, Angelina Jolie a hétvégén halloweeni bevásárlásra indult. A kellékek beszerzésekor a 6 éves Shiloh, valamint a 4 éves ikrek, Vivienne és Knox is vele tartottak. Kisebbik lánya, Vivienne unikornisnak öltözött.

Ahogy arról a Life.hu korábban beszámolt, Angelina gyakran bújtatja fiús öltözékbe Shiloh-t. Ezen a hétvégén is így tett, ugyanis amíg Vivienne egy fekete ruhácskában, csipkés leggingsben és arany cipőcskében volt, addig Shiloh fekete inget, halásznadrágot és strandpapucsot viselt - és ami a legfurcsább, hogy Siloh testtartása is sokkal inkább emlékeztet egy kisfiúra, mint egy kislányra.

Northfoto
Northfoto

Knox is meglepően elegáns volt, édesanyja egy szürke inget és egy fekete nadrágot választott neki. A sztármama egyszerű lófarokba fogta a haját, fekete ruhájához pedig hozzáillő napszemüveget viselt.

Vivienne a játékboltban egy rózsaszín, pántos egyszarvújelmezt kért, Knox pedig egy nagy, műanyag krokodilt kapott. A családot természetesen egy testőr is elkísérte a beszerzőkörútra. A közös vásárlás képeit és a tündéri sztárcsemetéket itt nézheted meg.

A kis unikornishercegnő hamarosan kamerák elé is áll, ugyanis szerepet kapott édesanyja készülő filmjében, a Csipkerózsika legújabb filmváltozatában, a Maleficentben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.