6 évesen egy világhírű márka arca lett Anna Nicole Smith kislánya - Szebb, mint az anyukája

modell kampány fotózás kislány divatmárka arc Anna Nicole Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híres mamáját a mindössze hatéves lánya váltja a világhírű márka jövő évi tavaszi-nyári divatkampányának arcaként.

Már lassan 20 éve, hogy Danielynne Birkhead édesanyja, Anna Nicole a GUESS modelljeként vált világhírűvé. A sors fintora, hogy öt évvel mamája halála után éppen kislánya népszerűsíti a márka gyermekruháit. A képeken Danielynne a tengerparton vágja magát pózba cuki famerminiben, csíkos pólóban, fehér farmermellényben és hozzáillő kalapban. A kislány még világhírű édesanyjánál is szebb - ahogy a fotókon is láthatjuk, magabiztosan pózol a kamerák előtt.

GUESS
GUESS

"Danielynne ugyanolyan játékos lélekkel van megáldva, mint anno az anyukája" - nyilatkozta a GUESS kreatív igazgatója, Paul Marciano. Hozzátette, hogy a kislány egy igazi második generációs GUESS-girl, ami első helyre emelte számukra ezt a kampányt.

A 39 éves édesapa, Larry Birkhead elmondta, Danielynne nehezen fogadta el, hogy elvesztette az édesanyját. "Amikor először közöltem vele, azt mondtam neki, hogy a mami a felhők között van most. Később, amikor épp egy repülőn ültünk, megkérdezte, melyik felhőn van, és játszhatna-e vele egy kicsit. A titok, hogy őszintének kell lenni, és közben megmaradni az ő gyermeki szintjén."

GUESS
GUESS

Anna Nicole Smith, a világ egyik leghíresebb explaymate-je 2007-ben, 39 évesen halt meg. Szállodai szobájában találták eszméletlenül, majd a kórházba szállítás után meghalt. Halálát balesetnek nyilvánították ugyan, oka azonban többféle gyógyszer nagy mennyiségű beszedése és ezek szerencsétlen kölcsönhatása volt.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.