17 sztárbaba érkezik idén

Forrás: -facebook/Molnár Ferenc Caramel -
Hujber Ferenc Caramel terhesség kisbaba szülés Ördög Nóra Fésűs Nelly Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldön és itthon is jó néhányszor fordulni fog a gólya idén, aki többek között Ördög Nóráékhoz, Hujber Feriékhez, Caramelékhez és Béres Alexandráékhoz is bekopogtat – hogy csak néhányat említsünk a nevek közül.

Bébibumm a sztárvilágban! A Life.hu után a Story magazin is összegyűjtötte azokat a hírességeket, akikhez még idén megérkezik a gólya. A mérleg nyelve a magyar sztárok felé billen, hiszen ebből a számból 11 celebbaba bizony itthon fog megszületni.

Caramel és párja, Szilvi első gyermeküket várják Forrás: -facebook/Molnár Ferenc Caramel

Köztük szerepel a második gyermekét váró Ördög Nóra, Béres Alexandra, aki pár napja osztotta meg magáról az örömhírt, valamint Caramel is, aki boldogságban úszik, mióta párja, Szilvi első kisbabájukat hordja a szíve alatt. Fésűs Nelly is a magyar kismamák táborát erősíti, és elmondása szerint amilyen váratlanul érte őket párjával a baba híre, annyira örülnek most neki.

Bambuszcellába került Micihttp://www.life.hu/csalad/20140403-nanasi-pal-es-ordog-nora-kislanya-mici-bambuszcellaba-kerult.htmlNánási Pál hivatalos oldalán osztotta meg a meghitt családi fotót, amelyen jól látszik, feleségének, Ördög Nórának milyen szépen kerekedik a pocakja.CsaládOrigoÉdes kislány volt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/csalad/20140402-a-tv2-joban-rosszban-szereploje-szabo-zsofi-edesapjaval-a-szinesz-szabo-gyulaval-kozos-foton.htmlNagyon cuki fotót töltött fel a Facebookra Szabó Zsófi. A Jóban Rosszban színésznője múltja egy darabkájába enged betekintést. CsaládOrigoÍgy ünnepel György herceg anyák napjánhttp://www.life.hu/csalad/20140401-katalin-hercegno-gyorgy-herceg-es-vilmos-herceg-hasonmasai-anyak-napi-fotosorozata.htmlA brit királyi család hasonmásai újra összegyűltek egy fotósorozat erejéig anyák napja alkalmából.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.