Most már hivatalos: állapotos Monaco hercegnője, Charlene

Forrás: AFP/Valery Hache -
terhesség Charlene Wittstock Albert herceg Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas a boldogság Monacóban: hivatalosan is bejelentették, hogy első gyermekét várja Charlene hercegnő. 

A tökéletes esküvő messze nem az volt, aminek látszott, és sokáig azt találgatták, vajon meddig bírja a gyönyörű dél-afrikai úszónő a házasságot, hiszen a hírek szerint az esküvő előtt is szökni próbált. Nos, úgy tűnik, Charlene végül megszokta a hercegnőséget: a harminchat éves egykori sportolónő ugyanis állapotos.

Forrás: AFP/Valery Hache

A pár 2011-ben házasodott össze. A hírek szerint az apuka, Albert herceg a fellegekben jár a boldogságtól. Charlene és Albert gyermeke Grace Kelly unokája lesz.

Babát vár Hayden Panettierehttp://www.life.hu/csalad/20140530-hayden-panettiere-szineszno-es-vlagyimir-klicsko-profi-okolvivo-babat-varnak.htmlHayden Panettiere amerikai színésznő-modell és Vlagyimir Klicskó profi ökölvívó szülők lesznek.Család--"Prosti voltam, kicsikém" - mit tudhat a gyerek anyu munkájáról? http://www.life.hu/csalad/20140529-egy-prostitualt-no-elmondja-a-gyerekeinek-mivel-keresi-a-penzt.htmlA Life.hu több alkalommal is foglalkozott már a prostitúcióval. A legtöbb esetben a nők kiszolgáltatottságára, kizsákmányolására és az okokra fókuszáltunk. Ebben a cikkben azonban olyan nők szólalnak meg, akik nem csak prostik, anyák is, akik előbb-utóbb színt vallanak majd a gyerekeik előtt. Vagy ez a vallomás soha nem következik be?CsaládOrigoA nőket könnyen sírba viheti a megfelelési kényszerhttp://www.life.hu/csalad/20140512-a-richter-gedeon-altal-tamogatott-terezanyu-palyazat-dijkiosztoja.htmlIdén 320 nő osztotta meg személyes történetét a „Szeresd önmagadat jobban, mint felebarátodat!” témában az ötödik születésnapját ünneplő Terézanyu pályázaton. A tabudöntés soros állomásaként, az önelfogadás sokszor nehezen elsajátítható képességéről vagy ritkán megélt élményéről írtak a nők és e téma is bebizonyította, hogy bőven van ok társadalmi diskuruzusra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.