George Clooney szülőfalujában bulizott feleségével

Forrás: Facebook/ Magee's Bakery -
találkozó George Clooney szülőváros közvetlenség család Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párocska, akik általában a legdrágább helyeken szállnak meg és a legdrágább ételeket eszik, ezúttal szerény körülmények közé utaztak vidékre.  A sármos színész ugyanis elvitte feleségét 1000 fős kis szülővárosába.

Az plasztikaellenes Clooney és felesége, aki igazi stíluskirálynővé vált, néhány napot a Ketuckyban található Augusta nevű kis településen töltöttek, ahol az éves családi találkozót tartotta a Clooney család.

Forrás: Facebook/ Magee's Bakery

Az álmos kis faluban természetesen nagy felbuzdulás lett a pár jelenléte miatt, akik boldogan pózoltak a helyiekkel. A főiskolára is ellátogattak, ahol a színész még a kosárcsapatba is beszállt. Este pedig a helyi kocsmában fotózkodtak a családdal és idegenekkel is. Az emberek egyszerűen imádták őket, és hogy ennyire közvetlenek.

Forrás: Instagram/ Augusta Kentucky Girl

Forrás: Instagram/ Augusta Kentucky Girl

Ezzel fogta meg Amal Alamuddin George Clooney-t

Sokáig Hollywood megrögzött agglegényei között tartották számon, majd megjelent Amal Alamuddin a színen, és a sármos színész minden várakozásunkat felülírva elvette feleségül. De vajon mivel fogta meg ennyire az emberi jogi ügyvédnő? Íme, a válasz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.