Akár két tojás! Így festett Gigi Hadid szupermodell anyukája

Forrás: Instagram/Gigi Hadid -
édesanya Gigi Hadid modell hasonlóság lány divatfotó Yolanda Foster Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már el is felejtettük, mennyire dögös is volt annak idején a 20 éves modell anyukája, Yolanda Foster.

Amilyen az anyja, olyan a lánya – tartja a mondás, erre pedig Gigi Hadid és édesanyja, Yolanda Foster az élő példa. A divatipar 20 éves üdvöskéje a minap osztott meg egy rég elfeledett képet Yolandáról, aki lányához hasonlóan szintén modellként indította el karrierjét.

Forrás: Instagram/Gigi Hadid

Mary-Kate Olsen kedvenc modellje láthatóan örökölte mamája tehetségét és szépségét, mára pedig a legnagyobb márkák ajánlatai közül válogathat a szemtelenül fiatal lány.

Gigi Hadid bevette a modellvilágot

Az 1995-ös születésű amerikai modell seperc alatt vette be a kifutókat, és ma már a legnagyobb világmárkák is a lábai előtt hevernek. Fiatal, szexi, egyáltalán nem csontsovány, ellenben karcsú és nagyon nőies, nem mellesleg a legnagyobb fiatal sztárokkal bandázik éjjel-nappal. Gigi Hadid nevét 2015-ben érdemes lesz megjegyezni, itt meg is mutatjuk, miért.

Addig nincs vége a nyárnak, amíg Gigi Hadid posztol: Szexi képek!http://www.life.hu/sztarok/20150829-gigi-hadid-szexi-nyaralos-kepekkel-latta-el-instagram-oldalat.htmlGigi Hadid modell, aki a múltkor megmutatta, milyen is a tökéletes popsi, újra forró, nyaralós képekkel lepte meg rajongóit. Így pedig bátran kijelenthetjük, hogy aki Gigit követi, annak nem ér véget a nyár szeptember 1-el.TV + Sztárok--Férjhez ment Bar Refaeli, Izrael legtöbbet kereső szupermodelljehttp://www.life.hu/trend/20150925-ferjhez-ment-bar-refaeli-izrael-legtobbet-kereso-szupermodellje.htmlHatalmas csinnadrattával férjhez ment csütörtök este Bar Refaeli, Izrael világhírű fürdőruha-manökenje, Leonardo di Caprio volt barátnője. TrendOrigoCsodás vasárnapot! Egyszerre két tökéletes popsit posztolt Gigi Hadidhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150823-gigi-hadid-modell-es-baratnoje-igazan-elonyos-fotot-tettek-kozze.htmlGigi Hadid modell, és barátnője igazán előnyös fotót tettek közzé magukról a híresség Instagram oldalán.Ez Zsír!--David Hasselhoff plus size modell lánya duci nőknek szervez fesztiválthttp://www.life.hu/trend/20150924-hayley-david-hasselhoff-plus-size-modell-lanya-fesztivalt-szervez-a-telt-noknek.htmlHayley, aki 14 évesen kezdte a szakmát, már elismert plus size modell. A lány rendszeresen kiáll azért, hogy a szépség fogalmának XX. századi értelmezését végre elvessék az emberek, és sokkal tágabb kategóriában gondolkozzanak, amikor az esztétikumról van szó. Trend--Máris odavan Gigi Hadid karrierje: Terhes lenne a 20 éves modell?http://www.life.hu/news/20150718-gigi-hadid-es-joe-jonas-furcsa-kepet-posztoltak-ki-kozossegi-oldalukra.htmlAlig egy pár napja derült csak ki, hogy bizony egy párt alkot a 20 éves Gigi Hadid, és Joe Jonas (Taylor Swift egyik exe a sokból). Azóta pedig már a fiatal lány terhességén pörögnek a rajongók.News--Lábak nélkül is dögös ez a bikinimodell - Fotók!http://www.life.hu/trend/20150924-kanya-sesser-lab-nelkuli-modell.htmlNincs szüksége lábakra, hogy szexinek érezzek magát a 23 éves lány, aki modellként gyönyörű, a hétköznapokban pedig nagyon vagány csaj. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.