Galambos Boglárka: „Minden nap a túlélésről szól”

Forrás: Tények -
ágy Galambos Boglárka alvás sírás Lagzi Lajcsi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több hír érkezik Lajcsiék gyerekeiről – ezúttal a zenész öccse, Galambos István mesélt az otthoni állapotokról.

„Hogy a bátyám gyerekei mostanában mit élhetnek át, azt csak sejteni lehet" – fakadt ki a hot!-nak Galambos István.

Forrás: Tények

„Tudom, vannak gyenge pillanataik, amikor a három kamasz sírva fakad; ilyenkor az anyjukkal összekapaszkodva erősítik egymást. Amikor Boglárkát szabadon engedték, aznap este mind a négyen egy ágyban aludtak, úgy, mint amikor még kicsik voltak, és a szülők beengedték őket a hatalmas hitvesi ágyba" – mondta.

A lapnak Galambos Boglárka is nyilatkozott, akit a letartóztatáskor a gyámüggyel fenyegettek a rendőrök: „Számomra most minden nap a túlélésről szól. Számolom a perceket, az órákat, és reménykedem, hogy a férjem hamarosan hazajön. Tudom, hogy a férjem ártatlan” – mondta Boglárka.

Lajcsi a pucér fenekét mutatta egy rendőrnek

A Fejér megyei rendőrkapitányságon ma is emlegetik azt az esetet, amikor a parancsnokuk pár hónappal ezelőtt Lajcsi birtokán – éppen a közműlopás nyomait keresve – csúnyán összevitatkozott a házigazdával, aki erre letolta a nadrágját és megmutatta a pucér fenekét – írja a hot!.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.