Galambos Lajos börtön család gyanú Lagzi Lajcsi előzetes letartóztatás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan egy hónapja van előzetes letartóztatásban Lajcsi, akit csak gyerekei látogathatnának meg – Galambos Boglárka ezt azonban nem engedi.

Nagyon nehéz helyzetben van Lajcsi felesége, akinek a zenész testvére, Galambos István lett a támasza. De hiába minden segítség, sokszor sírnak otthon a gyerekekkel Lajcsi miatt, akit közel egy hónapja nem engednek ki az előzetesből. Egy hónapja családját sem látta a zenész.

Forrás: RTL Klub

Lajcsinak hivatalos kapcsolattartói ugyanis a gyermekei, felesége azonban nem akarja, hogy a gyerekek így lássák apjukat, ezért nem engedi be őket a börtönbe. Mivel korábban Galambos Boglárka is gyanúba keveredett, ő sem látogathatja férjét, de a testvére sem mehetett be hozzá – velük csak telefonon tud beszélni limitált ideig, személyesen csak az ügyvédje látogatja.

Lagzi Lajcsi: „Én a szerencse fia vagyok, meg a szerencse áldozata is”

Az áramlopás gyanúja miatt előállított Lajcsi korábban Szily Nórának vallott az életéről, sikereiről, szerencséjéről. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.