Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke család celeb születésnap Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy rohan az idő: Berki Krisztián és Hódi Pamela szeme fénye, a kicsi Natasa Zselyke a mai napon töltötte be második életévét. 

Berki Natasa Zselyke 2013. október 29-én született Budapesten. Berki Krisztián sokáig morfondírozott azon, vajon ott kell-e lennie a kórházban első gyermeke születésénél, végül úgy döntött, Pamela mellett a helye. A büszke apuka helikopterrel érkezett haza Ausztriából kislánya születésére. Pamela 9 órán át vajúdott a szülőszobán, kicsi babája végül császármetszéssel jött a világra. Az újszülött első keresztnevét édesapja, míg második keresztnevét édesanyja választotta, így kapta a gyönyörű kislány végül a Natasa Zselyke nevet.

Forrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki

Nati, aki egy igazi divatdiktátor és szelfihercegnő, nem az átlagos kisgyermekek életét éli: szülei már kétéves kora előtt modellt szerettek volna faragni belőle, valamint a Facebookon már saját hivatalos profilja is van.

Nati idén szeptembertől bölcsis lett, az első bölcsődés napról pedig a büszke apuka, Berki Krisztián osztott meg képeket Instagramján, az alábbi kommenttel: "Életem szinte tegnap született, ma meg már bölcsibe jár. Úgy szeretem! És napocska a jelünk."

A kislányból lassacskán nagylány lesz - sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

/1510/2__ve20151028114459

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.