Kamilla walesi hercegnő James Hewitt Károly herceg Diana hercegnő apasági vizsgálat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta nem ül a pletyka, miszerint Harry-nek nem Károly herceg a vérszerint apja, hanem Diana egykori szeretője, James Hewitt.

A hírek szerint Kamilla folyamatosan szembesíti is a dologgal. Egy Globe magazinnak nyilatkozó bennfentes szerint ilyen, és ehhez hasonló mondatok hagyják el Károly feleségének a száját: „Szállj le a magas lóról – te nem is vagy igazi herceg! Te csak az anyád egyik félrelépésének eredménye vagy.”

Forrás: Northfoto / Forrás: AFP ,

Kamilla állítólag azt is régóta szorgalmazza, hogy végezzék el az apasági vizsgálatot, de hiába rágta ezzel férje fülét, a döntést végül maga Harry herceg hozta meg, aki a hírek szerint valóban aláveti magát a tesztnek.

Milliókért árulta egykori szeretője Diana hercegné szerelmes leveleit

Egy brit lap leplezte le a néhai hercegné volt szerelme, James Hewitt mesterkedését, aki titokban próbált meg pénzt csinálni Diana hozzá írt leveleiből. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.