Bugyiban közölte Tess Holliday plus size modell, hogy ismét babát vár

rajongó terhesség bugyi plus size modell Tess Holliday gyerekvállalás várandósság Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmasat robbant a közel 130 kilós plus size modell Instagramon közzétett fényképe, amellyel terhességének hírét jelentette be követőinek.

Tess Hollidayt lehet szeretni és lehet utálni, ám egy biztos: nem lehet mellette szó nélkül elsétálni. A 127 kilós plus size modell volt az első, akit túlsúlyos modellként leszerződtetett a világ egyik legismertebb ügynöksége, azóta pedig a legnagyobb magazinokban szerepelt, rendszerint egy szál fehérneműben - vagy annyiban sem.

Forrás: Instagram/Tess Holliday

Az XXXL-es méretű Tess nemrég Instagram oldalán osztotta meg a nagy hírt rajongóival, miszerint újra kisbabát vár. A bugyiban készült, ágyból lőtt fénykép alatt többen gratuláltak a gyönyörű arcú modellnek a terhességéhez, míg mások támadni kezdték őt azért, mert jelentős túlsúlyával nem csupán a saját, hanem születendő kisbabája egészségét is károsítani fogja.

Tess Holliday korábban már elmondta: a feltételezésekkel ellentétben egészségesen étkezik - a cikkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.