Íme, öt hazai sztár, aki gyönyörű kismama lenne

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
terhesség családalapítás Pataki Ádám cukrász Iszak Eszter Liptai Claudia Kulcsár Edina Zimány Linda Dobrády Ákos Debreczeni Zita Gianni sztár kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavasz a szerelem időszaka, ezért úgy gondoltuk, összeszedjük azt az öt ismert hölgyet, akinél bármikor kopogtathatna a gólya.

Liptai Claudia

Kedd óta attól hangos a hazai sajtó, hogy Liptai Claudia babát vár, ám egyelőre még senki sem erősítette meg a hírt. De akár igaz a pletyka, akár nem, biztosak vagyunk benne, hogy Claudia és párja, Pataki Ádám boldogságát egy kisbaba tovább fokozná, ráadásul a műsorvezető gyakran hangoztatta, hogy lánya, Panka mellé bármikor szívesen vállalna még egy gyermeket.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Debreczeni Zita

Debreczeni Zita több mint egy éve él boldog párkapcsolatban az étteremtulajdonos Giannival. Zita pedig nemrég azt nyilatkozta, hogy mikor ez a kapcsolat elkezdődött, teljes kivizsgálásra ment, szem előtt tartva, hogy ha esetleg rossz híreket kap, ne húzza tovább Gianni idejét, aki szintén nagyon szeretne gyerekeket. "Nagyon izgultam, de a doktor azt mondta, nem látja akadályát, hogy anya lehessek" - mondta Zita.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Zimány Linda

Mióta Zimány Linda felvállalta kapcsolatát Kedves Ferenccel, azt is bevallotta: hamarosan a családalapítás ideje is elérkezik a közös életükbe. A modell már hazaköltözött Amerikából, itthon vállalt munkát egy ügyvédi irodánál, így bármikor kopogtathat hozzájuk a gólya - mi drukkolunk nekik.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina éppen a napokban vallotta be, hogy már nagyon vágyik egy gyermekre. Mivel a szépségkirálynő a szakítása után nemrég újra párra lelt, így terve valóra is válhat. Andris, Edina párja azt is elkotyogta, lehet, hogy szerelme ujjára hamarosan jegygyűrű kerül.

Forrás: Life.hu

Iszak Eszti

Iszak Eszti már régóta jegyben jár kedvesével, Dobrády Ákossal, és bár az esküvő időpontja még nincs kitűzve, ők is nagyon jó párost alkotnak. A zenész nemrég azt is bevallotta, nem zavarnák el a gólyát a háztól. „Tervezzük a családalapítást, nem is a távoli jövő célja ez. A kedvesemmel úszunk az árral, rábízzuk magunkat a sorsra, a természetre hagyatkozunk, és ez most így van jól” - fejtette ki.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Szerinted ki lenne a legszebb kismama?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.