Hoppá! Rihanna terhes?

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
terhesség család Leonardo DiCaprio Rihanna apa állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen elképesztő pletykák láttak napvilágot a vadóc énekesnőrőló. Külföldi sajtóhírek szerint ugyanis Rihanna terhes. 

Nem túlzás kijelenteni, hogy Rihanna körül mindig forr a levegő! Legutóbb klipjével verte ki a biztosítékot, melyben pőre mellekkel énekelget, most pedig az a hír járja, hogy állapotos. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, az énekesnő az utóbbi időben gyanúsan kikerekedett, és egy közeli ismerőse szerint egy ideje már felhagyott az alkohollal és a dohányzással is. Ráadásul az apajelöltek sem akárkik: a Hollywoodtake szerint ugyanis Leonardo DiCaprio és Drake neve is felmerült Rihanna terhessége kapcsán.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Leonardo DiCaprióval híresen jó barátságot ápol az énekesnő, de azt még találgatják, hogy ez a viszony mélyült-e el, vagy a Drake-hez fűződő kapcsolata vett új irányokat.

Nádai Anikó: "Voltak mélypontjaim a szülést követően"http://www.life.hu/csalad/20160331-nadai-anikonak-a-farm-musorvezetojenek-voltak-melypontjai-a-szules-utan.htmlA gyönyörű műsorvezető rajong kisfiaért, a már hét hónapos Patrikért, azt azonban elárulta: voltak mélypontjai a szülést követő első hetekben. Család--Természetes bőrradír és mélyhidratáló arcpakolás - így készítsd el őket otthonhttp://www.life.hu/csalad/20160413-som-balogh-edina-szepsegtippjei-borradir-es-arcpakolas-hazilag-tengeri-so-olivaolaj-es-joghurt.htmlSom-Balogh Edina elárulta nekünk, hogyan tartja mindig frissen az arcbőrét. Csupán néhány hozzávalóra van szükség, amit odahaza, a konyhádban te is könnyen megtalálsz. Íme. Család--Az idegen nyelv gyakorlásának kérdésében van vita a szülők közötthttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20160426-az-idegen-nyelv-gyakorlasanak-kerdeseben-van-vita-a-szulok-kozott.htmlA Sudocrem® megbízásából készült reprezentatív kutatásából kiderül, hogy a kisgyermeket nevelő szülők milyen tevékenységeket tartanak fontosnak a gyerekek készség- és képességfejlesztésének érdekébenHirdetésA Batmannel bandázó cuki kisfiú az internet új kedvencehttp://www.life.hu/csalad/20160425-az-a-cuki-kisfiu-az-internet-uj-kedvence-aki-batmanre-fogta-a-rosszalkodast.htmlMiután a rakoncátlan lurkó összefirkálta a tükröt édesanyja rúzsával, megnevezte a tettest, aki természetesen nem ő volt, hanem egy szuperhős. CsaládAFPRingo Starr 75 évesen jobban néz ki, mint a saját fia - Fotó! http://www.life.hu/csalad/20160425-ringo-starr-75-eves-ma-is-fitt-es-fiatalos-a-sztar-a-beatles-dobosa.htmlA Beatles legendás dobosa a fiával sétálgatott a minap Chealsea utcáin. Többen megjegyezték, hogy a sztár gyermeke sokkal idősebbnek néz ki, mint legendás édesapja. Család--Néhány játék érzéketlenné teszi a férfiakat a női áldozatokkal szembenhttp://www.life.hu/csalad/20160425-a-szexista-szamitogepes-jatekok-erzeketlenne-teszik-a-ferfiakat-friss-kutatas.htmlEgy friss vizsgálat kimutatta, hogy azok a fiatalok, akik gyakran játszanak erőszakos, szexista videojátékokkal, és erősen azonosulnak is az általuk megformált karakterrel, általában kevésbé empatikusak az erőszakos bűntények női áldozataival szemben. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.