Így fickándozik Csobot Adél és Istenes Bence kisfia - Videó!

Csobot Adél baba műsorvezető Istenes Bence énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leleményes újságolvasók már láthattak képeket a kis Nátánról, de Adél és Bence most a kameráknak is betekintést engedett a mindennapjaikba.

A büszke szülők egyébként már teljesen belejöttek a napi rutinba, sőt, már autókáznak is a két és fél hónapos fiúval.Csobot Adél és Istenes Bence közös életük legboldogabb időszakát élik, amióta május elején megszületett a kisfiúk, Nátán.

Adél az RTL Klub Fókuszában elárulta, hogy korábban sokkal nehezebbnek gondolta ezt az időszakot, ezért már előre minden könyvet elolvasott a szülővé válással kapcsolatban és még tanfolyamokra is járt. Adél többet tud a picivel lenni, de az elfoglalt apuka is sok időt van a gyerekkel, mert sokat tud otthonról is dolgozni.

Mindkét szülő nagyon vidám természet, szeretnek nagyokat nevetni, élvezni az életet, kisfiúk születése óta még inkább. Adél és Bence elárulták, imádják, ha fiuk velük alszik, olyankor hallgatják a szuszogását. Mindkettőjük családjában hagyományosan korán vállaltak gyereket, így nekik is nagyon fiatal szüleik vannak. Adél és Bence természetesen már beszéltek arról, hogy tovább is bővülhetne majd a családjuk, sőt az esküvőről is gondolkodtak már, de mindezekre még sokáig nem lesz idejük.

"Az csak 72 óra, az magának nem lesz elég semmire" - bántalmazott nők a rendszer fogságábanhttp://www.life.hu/csalad/20160714-nane-egyesulet-segelyvonala-interju-horvath-evaval.htmlA legóvatosabb becslések szerint hazánkban hetente legkevesebb egy nő hal bele a családon belüli erőszakba és az adatok szerint minden ötödik nőt rendszeresen bántalmazza a partnere. A bántalmazott gyerekek számáról nincs pontos adat, de a becslések szerint hazánkban több százezer olyan gyerek él, aki hozzátartozó által elkövetett testi, lelki vagy szexuális erőszak áldozata. Az áldozatok a legtöbb esetben nem mernek feljelentést tenni, de van, hogy a rendőrség beszéli le őket erről. Nem csoda, hogy van, akinek a NANE Egyesület ingyenesen hívható segélyvonala az egyetlen mentsvára. CsaládThinkstockNyílt levél egy feleséghez, aki nem akar dolgozni, és hagyja, hogy a férje halálra gürcölje magáthttp://www.life.hu/csalad/20160713-nyilt-level-egy-feleseghez-aki-nem-akar-dolgozni-de-hagyja-hogy-a-ferje-halalra-gurcolje-magam.htmlVannak olyan, a társadalom által elfogadott, sőt gyakran megkövetelt nemi szerepek, amelyek felett rég eljárt az idő, amelyek a 19. században tényleg reálisak voltak, ám mára csak felesleges frusztrációt okoznak nőknek és férfiaknak egyaránt. Család--Péter Szabó Szilvia: " Tudom, hogy a szülés fájni fog" http://www.life.hu/csalad/20160714-peter-szabo-szilvia-edesanya-lesz-a-sztar-babonas-igy-meg-nem-vett-babaruhakat.htmlA 2016-os esztendő Péter Szabó Szilvia éve, hiszen szakmailag és a magánéletben is egyenesbe került. Pachmann Péter oldalán megnyerte a Nagy Duettet, és hamaraosan anyai örömök elé is néz. Család--Varnus Xavér: "Barátságban vagyok az elmúlással"http://www.life.hu/csalad/20160714-varnus-xaver-az-edesapjat-gyaszolja-igy-bucsuzott-el-az-orgonamuvesz.htmlA magyar orgonaművész pár nappal ezelőtt szomorúan tudatta a rossz hírt közösségi oldalán, miszerint elvesztette édesapját. A sztár így búcsúzott az apukájától. Család--Vége Kanye West és Kim Kardashian házasságánakhttp://www.life.hu/csalad/20160713-vege-kanye-west-es-kim-kardashian-hazassaganak.htmlEgyre több minden utal rá, hogy nem csak pletyka volt Kim Kardashian és Kanye West házasságának válsága. Család--Kemény kritikát kaptak Csobot Adélékhttp://www.life.hu/csalad/20160713-kemeny-kritikat-kaptak-csobot-adel-es-istenes-bence-natan-kengurus-hordozasa-miatt.htmlAhogy megírtuk, családi kirándulásra ment Csobot Adél, Istenes Bence és a kis Nátán. A kommentelők egy része pedig – ahogy az lenni szokott – nyilván belekötött a párba. Azt nehezményezték, hogy nem tesz jót a babának, ha kenguruban cipelik. A hozzászólásokból szemezgettünk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.