Nicole Kidman lány család Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt Tom Cruise mindent megtett annak érdekében, hogy egykori feleségét lejárassa. A jelek szerint a közös gyerekek is megutálták a színésznőt. 

Nicole Kidman köztudottan a szcientológia miatt hagyta el annak idején a férjét, aki a válás után mindent megtett, hogy a közös gyermekeik meggyűlöljék az anyjukat. Hamarosan egy könyv kerül a boltok polcaira, amiből kiderül, hogy Isabella és Connor nem veszik emberszámba az anyjukat – írja a Daily Mail.

Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

„Bella egyszer azt mondta, hogy Kidman egy »büdös ribanc«, és örülne neki, ha a sztár meghalna” – nyilatkozta a könyv szerzője. Ebben lehet is igazság, hiszen Isabella nem hívta meg az anyját a tavalyi esküvőjére, sőt a bennfentesek szerint immár három éve nem is beszéltek egymással.

Hoppá! Nagypapa lesz Tom Cruise?

Nicole Kidman és Tom Cruise lánya az egész világot sokkolta, amikor titokban férjhez ment, ám szüleit nem hívta meg a ceremóniára. Isabella visszavonultan él férjével, akivel már a babát tervezgetik.
Egymásnak feszülő anyák, avagy a homokozóringhttp://www.life.hu/csalad/20161003-anyatigris-effektus-az-egymasnak-feszulo-edesanyak.htmlA játszótéri csatákat ugyan a gyerekek vívják, de a háborúkat az anyák. „Akkor, ott azt éreztem, hogy egy felborzolt szőrű nagymacska vagyok, akinek az izmai megfeszülnek, éles fogai kivillannak, szeme folyamatosan fókuszál... egy apró mozdulat, vagy szó és támad.” Így visszagondolva, kissé túlreagáltam, hogy a lányom homokozós lapátját elvette az a kisfiú, majd egy mosoly kíséretében elhajította. Mikor és meddig érdemes kiengednünk magunkból az anyatigrist? Család--"Bizonytalan vagyok egy csomó mindenben" - Félelmeiről vallott Péter Szabó Szilvihttp://www.life.hu/csalad/20161004-peter-szabo-szilvia-szules-elotti-felelmeirol-meselt.htmlPéter Szabó Szilvi élete legszebb és legboldogabb időszakát éli, ám a szülés előtti utolsó hónapban őt is utolérte a félelem: bepánikolt attól, vajon mindent előkészített-e a kisbaba érkezésére. CsaládOrigoÁtmeneti megállapodást kötött Brad Pitt és Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20160930-atmeneti-lathatasi-megallapodast-kotott-angleina-jolie-es-brad-pitt.htmlTöbb mint egy héttel azután, hogy Angelina Jolie mindenki megdöbbenésére beadta a válókeresetet, úgy tűnik, hogy a pár meg tudott egyezni a gyerekek láthatásáról – írja a TMZ. Család--Zabálnivaló! Nagyközönség előtt szólalt meg Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20160930-nagykozonseg-elott-szolalt-meg-sarolta-hercegno-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-kislanya.html A kis hercegnő nem túlságosan szégyenlős: Kanadában szólalt meg sok-sok ember előtt Vilmos és Katalin pici lánya. CsaládOrigoVajon mit akar A NŐ? Most végre valóban kiderült!http://www.life.hu/csalad/20160928-mit-akar-egy-no-a-videobol-kiderul.htmlA férfiakat valószínűleg ősidők óta foglalkoztatja a kérdés: vajon mit akar valójában a nő? CsaládThinkstockÉdes képet posztolt kisfiáról Csobot Adél: Cuki babafotó! http://www.life.hu/csalad/20160927-csobot-adel-ujabb-cuki-fotot-mutatott-a-kisfiarol-ennivaloak-azok-a-labacskak.htmlBár az énekesnő még csak 22 éves, már most igazi mintanyaként viselkedik. Nátán bearanyozza a mindennapjait, melyről örömmel oszt meg néhány cuki felvételt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.