Durva részletek láttak napvilágot a Pitt–Jolie-válással kapcsolatban

Forrás: Vogue -
Brad Pitt terápia válás gyerekek Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két hete arról szólnak a hírek, hogy válik Hollywood álompárja. Ahogy az lenni szokott, beindultak a pletykák, és folyamatosan újabb részletek derülnek ki a nagy port kavaró eseményről. Egy családhoz közel álló forrás állítja: Angelina a gyerekekkel terápiára jár, hogy feldolgozzák a válással járó nehézségeket.

Mint megírtuk, Angelina Jolie két hete beadta a válási papírokat, hogy

10 év együttélés és 2 év házasság után

véget vessen kapcsolatának Brad Pitt-tel. Azóta folyamatosan szivárognak ki információk arról, hogy miért is lett vége a szerelemnek, és miért akarja magának a gyermekek kizárólagos felügyeleti jogát a színésznő.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Eleinte arról olvashattunk, hogy Angelina nem bírta tovább férje hűtlenkedését, később az is szóba került, hogy drogproblémákkal küzd a színész, majd mindenhol arról írtak, hogy Brad bántalmazta az Angelinával közös gyerekeiket, és még a hatóságokat is bevonták az ügybe. A színész bármit megtett volna, hogy mentse házasságát, még hazugságvizsgálatnak is alávetette volna magát, hogy bizonyítsa igazát. Legutóbb a gyerekek dadusa állt ki a férfi mellett.

Forrás: Vogue

Úgy tudni, az egyre jobban eldurvuló válásba lassan mind a két fél és a gyerekek is beleroppannak! A családhoz közel álló forrás azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy a színész "már teljesen összetört a válásba", és hozzátette, Angelinának "erősnek kell maradnia a gyerekek miatt". Az egész család küzd azzal, hogy megbirkózzanak az egyre elmérgesedő helyzettel, majd azt is elárulta:

Jolie és a gyerekek terápiára járnak, hogy feldolgozzák ezt a traumatikus helyzetet.

A két sztár szeptember végén átmenetileg megegyezett a gyermekek felügyeleti jogáról, ami három hétig tart. A forrás ezzel kapcsolatan is árult el kulisszatitkokat: "Brad jobban szereti a gyerekeit, mint bárkit a világon (...) Ő mindent meg fog tenni, hogy velük lehessen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.