Erdei Zsolt bevallotta, nem vállalna még egy gyereket

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
gyermekvállalás vallomás Erdei Zsolt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori sportoló megszenvedte két kisebb gyermekének a születését, hiszen mindketten korábban jöttek a világra, és sokáig lélegeztetőgépre voltak kapcsolva. Habár már mindketten erősek és egészségesek Erdei Zsolt úgy érzi, nem vállalna több gyereket.

Erdei Zsoltnak három gyermeke van, a jelenlegi párjától kettő született. Vilike a legkisebb, aki nővéréhez, a négyéves Grétihez hasonlóan szintén koraszülött volt. Sokáig kórházban ápolták a kicsit, de ma már a család legnagyobb örömére otthon lehet a többi gyerkőccel. Az egykori sportoló azonban úgy érzi, ő már nem vállalkozna még egy csemetére.

Erdei Zsolt és párja nem vállalnak több gyermeket "Fotó: Csudai Sándor - Origo "

Kezdetben valóban volt sok nehézség, de szerencsére ma már Gréti óvodába jár,

"20 év áll előttem, hogy neveljem a gyerekeim. Persze, utána is fogom, de addig nekem kell gondoskodnom róluk, amibe néha félelmetes belegondolni. Minden reggel én viszem iskolába és óvodába őket, aztán rohanok a munkába. Réka rengeteget volt a gyerekekkel, neki is szüksége van a pihenésre. Ezért hetente kétszer jógázni jár, addig pedig én vigyázok a gyerekekre, ami nem egyszerű. Viktor már kiskamasz, nem igazán veszi ki a részét a pelenkázásból, így nagy kihívás számomra vigyázni rájuk, de imádom őket"Blikknek

Rendelj okosan a netről! – Fontos tudnivalók, hogy ne érjen csalódáshttp://www.life.hu/csalad/20180420-rendelj-az-interneten-okosan-fontos-tudnivalok-hogy-ne-erjen-csalodas.htmlEgyre többen vásárolunk az interneten keresztül. Webáruházak, online piacterek, vagy épp adok-veszek Facebook csoportok kínálják a lehetőségét annak, hogy gyorsan és kényelmesen beszerezhessük mindazt, amire szükségünk van, vagy épp nincs. Most segítünk, hogy jó döntéseket hozhass, és minimálisra csökkentsd a csalódás esélyét. Online vásárlásra fel! CsaládOrigoLuxus Vivi a szülőszobáról posztolt: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180423-luxus-vivi-a-szuloszobarol-posztolt-foto.htmlA Feleségek Luxuskivitelben Vivije a szülőszobáról posztolt: ilyen körülmények között ad életet második gyermekének. Család--Tóth Vera apa nélkül is szülne: lombikprogramon gondolkozikhttp://www.life.hu/csalad/20180423-toth-vera-apa-nelkul-is-szulne-lombikprogramon-gondolkozik.htmlTóth Vera már több mint egy éve szingli, de nem aggódik, terveit ez sem befolyásolja, ugyanis elhatározta, ha nem talál párra, akkor egyedül vállal gyermeket. CsaládOrigoSztárok, akiknek meghalt a gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20180420-sztarok-akiknek-meghalt-a-gyerekuk.htmlEgy szülő számára nem létezik nagyobb tragédia, mint amikor saját gyermekét kell eltemetnie. Ez minden esetben szörnyű és szinte felfoghatatlan tragédia, legyen szó születési-rendellenességről, kábítószer-túladagolásról, balesetről, vagy épp öngyilkosságról. A sors néha kegyetlen, ezt pedig több sztár is kénytelen volt már megtapasztalni. Család--Állítják: a Kensington-palotában fog szülni Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20180422-allitjak-a-kensington-palotaban-fog-szulni-katalin-hercegno-kate-middleton.htmlAhogy az élete minden mozzanatában, úgy a szülés körüli dolgokban is rengeteg szabály veszi körül a királyi családot és Katalint. Család--Kardos Eszter soha nem volt még ilyen boldog: kisfia már két hónaposhttp://www.life.hu/csalad/20180419-kardos-eszter-soha-nem-volt-meg-ilyen-boldog-kisfia-mar-ket-honapos.htmlLassan két hónapos lesz Kardos Eszter kisfia, a színésznő pedig saját bevallása szerint soha nem volt még ennyire boldog. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.