mozgássérült sérülés énekesnő Lady Gaga tolószék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongóknak egy ideig nélkülözniük kell kedvenc énekesnőjüket a színpadról, mivel Gagán sürgősségi műtétet hajtottak végre, aminek következtében tolószékbe kényszerült.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Lady Gaga és a posztolt kép Emmáról

Az énekesnő a közösségi oldalán üzent a rajongóknak, ahol még Emma névre keresztelt tolókocsiját is megmutatta: "Nem is tudom, mit mondhatnék. Már egy ideje próbáltam titokban tartani az egyik fellépésen szerzett sérülésemet, ám a múlt hónapban egyre csak rosszabb lett. A csapatomnak sem árultam el, mert nem akartam csalódást okozni a rajongóimnak. A legutóbbi előadás alkalmával azonban már nem voltam képes talpra állni és még most sem tudok. Remélem, meg tudtok nekem bocsátani, mert magamnak képtelen vagyok. Csalódott vagyok és szomorú, de bízom a mihamarabbi felépülésben. Egyszerűen utálom ezt a helyzetet. Szeretlek titeket és sajnálom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.